Kocaeli'de Afgan kaçağın saldırısına uğrayan Ayşegül, bitkisel hayata girdi, gerilim artıyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,5523$% 0.1

EURO

34,9277% 0.67

STERLİN

40,5631£% 0.96

GRAM ALTIN

2.432,98%0,02

ÇEYREK ALTIN

4.084,00%-1,00

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Kocaeli’de Afgan kaçağın saldırısına uğrayan Ayşegül, bitkisel hayata girdi, gerilim artıyor!

Kocaeli’de Afgan kaçağın saldırısına uğrayan Ayşegül, bitkisel hayata girdi, gerilim artıyor!

Kocaeli’de Afgan kaçağın saldırısına uğrayan Ayşegül, bitkisel hayata girdi, gerilim artıyor! 1000’den fazla Afgan’ın ise aynı bölgede olması gerilimi artırıyor.

SÜLEYMAN SOYLU’YA BÜYÜK TEPKİ BU SINIRLARIN HALİ NEY?

Bir çok sosyal medya kullanıcısı İran üzerinden Türkiye gelen araçlarla taksilerle bırakılan bu insanların sorumlusu olarak Süleyman Soyluyu hedef almaya başladı, Süleyman soylu ise ne diyeceği merak konusu olurken, Soylu için zor günler ve süreçlerin başlayacağı görünüyor.

 

AK PARTİ VE MHP ise Afganları Din kardeşi olarak belirterek bu tür sebepler olaylar çıkmaması konusunda uyarıda bulunuyor. Kafasına taşla vurulan genç Türk kızın ise bitkisel hayata girmesi sebebi ile olayı duyanların, Afganlarla ilgili olarak her an bir olay yaşanacağı belirtiliyor, Mahalle’de olanlar ise Afganların çalıştıkları yerlerden çıkarılması talebin ‘de bulunmaya başladı.

Süleyman Soylu ve Ak parti ve MHP konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken ABD bakanlığı Afganlar Türkiye’de kalacak bir Kısımını biz alacağız diyerek diğerlerinin  ise Türkiye de kalmaya devam edeceğini bildiren açıklamaları ise halkın sinir uçlarına dokunurken, iş adamları ise ucuz iş gücünü bahane ederken, kalmasını istiyor..

https://www.youtube.com/watch?v=Ih9g2TrOpF4

Kocaeli Gebze’de evine giderken kaçak yollarla Türkiye’ye giren bir Afgan’ın saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 17 yaşındaki Ayşegül’ün sağlık durumuna dair yeni bir gelişme yaşandı. 17 yaşındaki Ayşegül’ün bitkisel hayata girdiği öğrenildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kastamonu Bozkurt’ta Sele vatandaş tepki göstermesini FETÖ’ye bağlayan Ak troller kim?

HIZLI YORUM YAP