Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör’e Gazeteci Aydoğan’dan Ödül | GÜNDEM
DOLAR

32,5726$% 0.09

EURO

34,9720% 0.34

STERLİN

40,6967£% 0.29

GRAM ALTIN

2.426,14%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

a

Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör’e Gazeteci Aydoğan’dan Ödül

 

Burdur’a bağlı Kızılkaya Beldesi belediye başkanı İlkay Güngör’ü makamında ziyaret eden A Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda Dünya Basın Federasyonu Üyesi Gazeteci Ferhat Aydoğan hizmet anısına Onur plaketi takdim etti.

Gazeteci Aydoğan’ın Ziyaretinde Kızılkaya beldesinden bahseden Başkan İlkay Güngör elimizden geldiğince beldemize hizmet için mücadele ediyoruz.Projelerimiz olan

EKMEK FIRIN PROJESİ

Halkımızın daha temiz,sağlıklı,hijyenik ortamda üretilen ürünleri tüketmesi amacıyla ,Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı Normalarına uygun şekilde fırın inşaası.

AKARYAKIT İSTASYONU

Belediyemize ait atıl vaziyetteki akaryakıt istasyonunu hizmete açacağız.Belediyemiz bünyesinde çalıştırılacak.İstasyon sayesinde gelirimiz artırılacak,çiftçimize uygun fiyata mazot imkanı sağlayacak ve vatandantaşlarımıza yeni bir istihdam alanı açılmış olacak.

TOPRAK ANALİZİ

Belli bir tarlayı temsil eden toprak örneği,fiziksel yapısı ve içinde bulundurduğu bitki besin miktarlarının belirlemesi amacıyla laboratuvarda analiz edilir.Toprak analizi;doğru ürünü doğru toprağa ekmek,kaliteli ve yüksek verim alabilmek amacıyla dengeli bir gübreleme yapılabilmesi adına önemlidir.Yapılan analizlerle toprağın gübre ihtiyacı belirlenerek aşırı gübre kullanmasının önüne geçilecektir ve daha verimli ürünler alıcanaktır.
Belediyemiz öncülünde belirlenen laboratuvarda cüzi bir ücret karşılığı yapılacak toprak analizleri sonucu çiftçimizin giderleri azaltabilirken gelirleri artacaktır dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ERDOĞAN’IN ve ÇAKICI’NIN BAŞ DANIŞMANLARI BİR ARAYA GELDİ

HIZLI YORUM YAP