Kılıçdaroğlu'nun 'yeni Zekeriya Öz' dediği (Akın Gürlek) hakim davayı kaybetti | GÜNDEM
DOLAR

32,5146$% -0.1

EURO

34,9638% 0.33

STERLİN

40,6466£% 0.16

GRAM ALTIN

2.433,74%0,45

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,15

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Kılıçdaroğlu’nun ‘yeni Zekeriya Öz’ dediği (Akın Gürlek) hakim davayı kaybetti

Kılıçdaroğlu’nun ‘yeni Zekeriya Öz’ dediği (Akın Gürlek) hakim davayı kaybetti

Kılıçdaroğlu’nun ‘yeni Zekeriya Öz’ dediği (Akın Gürlek) hakim davayı kaybetti. Ak parti ve MHP partisinin bir çok ismi eleştiren ve düşünceleri söyleyen CHP liderinin hedefine daha önce giren hakim Akın Gürlek, CHP liderine dava açmıştı!

YENİ ZEKERİYA ÖZ DEDİĞİ HAKİM Akın Gürlek DAVAYI KAYBETTİ!

Dava açılmış ve Bir çok resmi haber sitesi ve sosyal medyada Kılıçdaroğlunun davayı kaybedeceği duyurulmuş ve Kemal Kılıçdaroğlu’na bir çok trol hesap küfür ve hakaret etmişti.

trol hesaplarının belirli dönem küfür ve hakaret ettiği hesapların çoğunun yeni ve isimsiz trol olduğu ise daha önce açıklanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun 'yeni Zekeriya Öz' dediği (Akın Gürlek) hakim davayı kaybetti

Çelik’in açıklaması şöyle:

“Enis Berberoğlu hakkında Anayasa Mahkemesi’nce verilen kararı tanımayan, kamuoyunun da bildiği birçok hukuksuz karara imza atan, tam da bu nedenlerle Genel Başkanımızın; ‘yeni Zekeriya Öz’ eleştirisine muhatap olan İstanbul ACM Başkanı Akın Gürlek hüsrana uğradı! Genel Başkanımızın 20 Ekim 2020 tarihli Grup toplantısındaki eleştirileri nedeniyle İstanbul 24. Asliye Hukuk Mahkemesinde dava açmış olan Akın Gürlek bugün yapılan duruşmada davayı kaybetti! Davayı elbette Genel Başkanımız kazandı! Kemal Kılıçdaroğlu yine haklı çıktı”

NE OLMUŞTU?

Gürlek, Kılıçdaroğlu hakkında 75 bin lira tazminat talebiyle İstanbul 24. Asliye Hukuk Mahkemesinde dava açmıştı. Gürlek Kılıçdaroğlu’nun “itibarını ve onurunu zedeleyecek ithamlar ileri sürdüğünü ” ve “kamu görevini ifa ederken kendisini kamuoyu nezdinde itibarsızlaştırmaya çalıştığını” iddia etmişti.

Gürlek, CHP’li Enis Berberoğlu’na dair Anayasa Mahkemesi kararını uygulamaması; Sözcü yazar, muhabir ve çalışanlarına; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a verilen hapis cezaları, sanatçı Atilla Taş ve gazeteci Murat Aksoy’un tutuklanması kararlarıyla gündeme gelmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker Halil Falyalı ile tanışmak istedi iddiası!

HIZLI YORUM YAP