Kılıçdaroğlu'nun Osman Kavala  çıkışına Bahçeli'den sert tepki ! | DÜNYA, GÜNDEM
DOLAR

32,4354$% -0.06

EURO

34,8157% 0.1

STERLİN

40,7497£% 0.47

GRAM ALTIN

2.478,92%0,69

ÇEYREK ALTIN

4.236,00%0,67

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Kılıçdaroğlu’nun Osman Kavala  çıkışına Bahçeli’den sert tepki !

Kılıçdaroğlu’nun Osman Kavala  çıkışına Bahçeli’den sert tepki !

Kılıçdaroğlu’nun Osman Kavala  çıkışına Bahçeli’den sert tepki !

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP liderinin sözlerine tepki göstererek “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugünkü grup konuşması hezeyanname bildirisi, skandal belgesi, zillet ve hezimet beyannamesidir.” ifadelerini kullandı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun sabıkalı ve sicili zifiri karanlık dostlarıyla ağız birliği ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ilkelerine saldırması yanlış ve yozlaşmış bir siyaset örneğidir. Bugünkü CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le hiçbir bağ ve bağlantısı kalmamıştır. Artık teröristler yoldaş, bölücüler candaş, Türkiye düşmanları kandaş mertebesine gelmiştir” dedi.

 

Bahçeli, “Kılıçdaroğlu işledikleri suçları açıkça tevsik ve tescil edilmiş suçlulara sahip çıkmış, bir kez daha hukukun üstünlüğüne kesif bir şekilde cephe almıştır. Nitekim bu şahsın kırdığı ceviz kırkı aşmıştır. Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş’ı masum gösterme çabası tam bir garabet halidir. Osman Kavala’nın suçsuzluğunu iddia etmesi akıl tutulması, ahlak yoksunluğudur. Bugüne kadar her darbe dönemini müteakiben iktidar mevkiine ulaşan CHP’nin 37’inci Olağan Büyük Kongresi’nde dostlarıyla birlikte iktidar hedefi koyması yeni bir vesayet özlemi, statükodan beslenen bir siyaset köhneliğidir. Kılıçdaroğlu’nun zoru görünce dostlardan kastının geçtiğimiz hafta sonu açıkladığı telif hakkı çiğnenmiş çalıntı ’13 maddelik ikinci yüzyıla çağrı bildirisine evet’ diyenler şeklinde izahı ise keskin bir ‘U’ dönüşüdür” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ABD’nin Osman Kavala isteğine Kılıçdaroğlu’ndan destek !

HIZLI YORUM YAP