Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olursa CHP'nin başına kim geçecek? | GÜNDEM
DOLAR

32,4838$% -0.19

EURO

34,9678% 0.36

STERLİN

40,7551£% 0.39

GRAM ALTIN

2.435,64%0,53

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olursa CHP’nin başına kim geçecek?

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olursa CHP’nin başına kim geçecek?

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olursa CHP’nin başına kim geçecek? Bu soru siyasiler tarafından pek dile getirilmiyor. Ama Kemal Kılıçdaroğlu bunla ilgili uzun zamandır inceleme yapıyor.

KILIÇDAROĞLU CHP’nin tüm çizgisini değiştirdi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun vizyonu sonraki yıllarda ortaya çıkacak ve umut verici gelişmeler var CHP için onu baştan belirteyim.

İsim vermek son derece yanlış olur ama Kılıçdaroğlu önemli isimleri tümüyle inceletiyor.

Peki Kılıçdaroğlu aday olur mu olmaz mı? Bilinmez fakat şunu belirtmek lazım vizyon açıklamış bir kişi o vizyon doğrultusunda önemli işler yapacak kadrolar kuruyorsa varın gerisini siz düşünün. Önemli olan Sadece Cumhurbaşkanlığı değil meclise girecek vekil sayısı, CHP ve Özellikle iyi parti bu konuda çok çalışıyor, Hatta Ak partili vekillerden daha iyi durumdalar. Ak parti sırtını sadece Erdoğan’a yaslamış durumda ve Muhalefet direk sokağa inmiş durumdayken, Halkın kararını elbet etkileyecek bunlar. Yakın zamanda sadece İlçeler değil köylere dahi çıkacak önemli isimler var ilçe teşkilatlarında.

Sonrası mı! Ak parti ne yapar bilinmez, Erdoğan kalkıp ‘ta  sadece konuşarak seçimi alamayacağını biliyor. Hatta şunu yapabilir, Partisinden bir çok ismi artık kadrosunda görmek istemeye bilir.. 

Fakat zamanı var, çünkü partili Cumhurbaşkanı olunuyor, En az 2,3 sene tek sistem üzerinde yürütülecek, sonrasında terör örgütü fetö vb olaylara adı karışmış kişilerin incelenmesi ve sığınmacıların tamamının gönderilmesi sonrasında parlamenter sisteme dönüş olacağını bilmeyen yoktur umarım..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Balıkesir’de Mehmet Salih Turanlı ve çetesi kızları kaçırıp çiftliklerde tecavüz ettiği ve esnaf tehdit ettiği için tutuklandı

HIZLI YORUM YAP