Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olur mu? Olursa ne olur? | GÜNDEM
DOLAR

32,5612$% 0.14

EURO

34,9087% 0.69

STERLİN

40,6060£% 1.11

GRAM ALTIN

2.430,95%-0,06

ÇEYREK ALTIN

4.081,00%-1,12

a

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olur mu? Olursa ne olur?

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olur mu? Olursa ne olur? Bazı gazetecilerin gündeme gelmek için konuştuğu konu bu, CHP yönetimi halkın nabzını ölçüyor.

Şuanda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun popülerliği bu kadar artmışken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olması kararsız seçmenin fazlalaşmasına sebep olacaktır.

Ak parti ve MHP hiç olmadığı kadar düşüş içinde. Benim tahminim ikisinin birleşimi asla %40 olmayacak seçimde.

Kemal kılıçdaroğlu seçimde bana göre %42 ve 45 oranında bir oyu olduğunu düşünüyorum neden mi? Bu çok basit bir olayla anlatmak lazım Millet ittifakı adayı en son kimdi İnce, kaç oy aldı baya aldı hatta ben aldım dedi. Ama aklı olan Ekmeleddin’in beyinde oy oranına bakarsa oda o dönem için’de Hatta Ak partinin fit dönemin ‘de iyi bir oy aldı.

Dolayısı ile ince başarılı değil aksine halk yarısı inanmış yarısı nede olsa kazanırlar dedikleri için kopukta olsa oy aldı. %35 oy alan Ekmeleddin’in ve İnceye balarsanız Kemal Bey %44 oy alması yeni seçmenle birlikte tesadüf olmaz fakat. Yükselişte olan Mansur yavaş ve Ekrem İmamoğlu varken, Kemal bey bu riske girmez, girerse ‘de tabanda ve seçmende bu olumsuz tepki verir.

Dolayısı ile Kemal Bey Cumhurbaşkanı adayı olursa kazansa ‘da seçmen bu son gün ne olacağı belli olmaz. Tüm anketler ‘de Millet ittifakı yükselişte. Fakat seçmenin keyfini bozmayın.

Ekrem ve Mansur Yavaş adaylığı olursa hem gençlerden hem ‘de toplumda olumlu bir sinyal verir. Kemal Bey artık bu son seçimi ve son genel başkanlığı olduğunu düşünüyorum.

KISACASI KEMAL KILIÇDROĞLU ADAY OLURSA SEÇMENİ KAYBEDER, HATTA SANDIĞA GİTMEZ. GENÇ DİNAMİK KİŞİLERİ İSTİYOR BU HALK.

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı arasında aracılık yapan isim ortaya çıktı, Atilla Yıldırım aracılık yapmış!

HIZLI YORUM YAP