Kavgaya Alparslan Türkeş'in ailesi de dahil oldu: Bahçeli'yi topa tuttular, Bahçeli vakıftan rahatsızdı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Kavgaya Alparslan Türkeş’in ailesi de dahil oldu: Bahçeli’yi topa tuttular, Bahçeli vakıftan rahatsızdı!

Kavgaya Alparslan Türkeş’in ailesi de dahil oldu: Bahçeli’yi topa tuttular, Bahçeli vakıftan rahatsızdı!

Kavgaya Alparslan Türkeş’in ailesi de dahil oldu: Bahçeli’yi topa tuttular, Bahçeli vakıftan rahatsızdı! MHP’nin lideri Bahçeliye yüklenen ve Ülkücülerin ve Milletçilerin öncü isimlerinden olan Alpaslan Türkeş’in ailesi MHP lideri Bahçeliyi topa tuttu.

Bu saldırıları İçişleri Bakanlığı Organize ediyor! Polis izliyor!

MHP’nin kurucu lideri Alpaslan Türkeş’in anma töreninde yaşanan kavgaya yönelik MHP sosyal medyada Ülkücülük MHP’de olur derken, Alpaslan Türkeş’in ailesi MHP liderini ve saldırıyı organize edenleri topa tuttu.

Ankara’da Alparslan Türkeş Vakfı’nın düzenlediği MHP’nin kurucu ismi Alparslan Türkeş’in doğum günü sebebiyle yapılan anma etkinliğinde Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişiler ile etkinliğe katılanlar arasında kavga çıktı.

Çok sayıda kişinin yaralandığı kavga sonrası Türkeş ailesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert sözlerle tepki gösterdi.

“BAHÇELİ İLK GÜNDEN BERİ VAKIFTAN RAHATSIZDIR”

Saldırı sonrasında TamgaTürk’e konuşan Alparslan Türkeş’in eşi Seval Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Alparslan Türkeş Vakfı’ndan ilk günden beri rahatsız olduğunu söyledi. Türkeş, “Alparslan Türkeş Vakfı, Başbuğ’un vefatının hemen akabinde kuruldu. Asıl amacı Başbuğ’un mezarının bakımını yapmak ve hatırasını yaşatmaktır. Ancak Devlet Bahçeli ilk günden beri vakıftan rahatsızdır. İlk günden beri vakfı istemiyor” ifadelerini kullandı.

”TÜRKEŞ KİNİ BİTMEDİ GİTTİ”

Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş ise, ”Türkeş, “İçinizdeki gizli Türkeş kini bitmedi gitti. Utanın o isim sayesinde bu dünyada görmediğiniz her şeyi gördüğünüz her şeye de sahip oldunuz. Yeter artık sömürdüğünüz ülkücü camia da Türk Milleti de bıktı sizden düşün yakamızdan” ifadelerini kullandı.

”TÜRK DÜŞMANI OLDUĞUNU BİLİRDİK”

Saldırıya tepki gösteren bir diğer isim de Başbuğ Alparslan Türkeş’in oğlu, Ahmet Kutalmış Türkeş oldu. Eski AKP’li vekil Kutalmış Türkeş, ”Evvela bir hukuk devletinde kimse kimsenin toplantısını basamaz. Demek ki hukuk devleti değiliz. Sonra, Başbuğ’un ailesinin kurduğu Alparslan Türkeş vakfı Türkeş anmayacak da, Türkeş’in ajan dediği Bahçeli mi anacak? Bahçeli’nin Türk düşmanı olduğunu bilirdik. Tam fatiha okunurken etkinlik basmaya adam yolladığına göre aynı zamanda İslam düşmanıymış” dedi.

“SALDIRILARI İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ORGANİZE EDİYOR”

Kutalmış Türkeş, ”İşin şu tarafı da var. Polis bakıyor, izliyor. O kadar saldırı var, bir tane gözaltı yok. Demek ki bu saldırıları İçişleri Bakanlığı organize ediyor. Sahnede bulunan Türk bayrakları ile protokole saldırıldı. Sahnede yer alan Başbuğ Alparslan Türkeş’in fotoğrafı terörist saldırganlar tarafından devrildi. Mübarek Türk bayrakları ayaklar altında kaldı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alaattin Çakıcı’nın Danışmanı Duyurdu: 15 Gün Bodrum’da kalacak

HIZLI YORUM YAP