Karakolda terör, Gebze'de Suriyeli uyruklu kişi polisleri karakolda vurdu! | GÜNDEM
DOLAR

32,4996$% 0.15

EURO

34,7546% 0.07

STERLİN

40,5777£% 0.29

GRAM ALTIN

2.481,57%0,80

ÇEYREK ALTIN

4.244,00%0,14

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Karakolda terör, Gebze’de Suriyeli uyruklu kişi polisleri karakolda vurdu!

Karakolda terör, Gebze’de Suriyeli uyruklu kişi polisleri karakolda vurdu!

Karakolda terör, Gebze’de Suriyeli uyruklu kişi polisleri karakolda vurdu! 3 polisi yaralayan saldırganın polisler tarafından daha sonra etkisiz hale getirildiği açıklandı.

SURİYELİ POLİSLERE SALDIRDI!

Esad yönetiminden ve Terör örgütlerinden kaçarak Türkiye Cumhuriyetine sığınan mültecilerin son yıllarda, artan şiddet olayları haberleri medyaya düşmeye devam ediyor.

Olay ise ODATV haber sitesinde manşet olarak verildi.. İçişleri bakanlığı ise konuyla ilgili açıklama yapmadı..

1990 Halep doğumlu A.T., polis merkezinde polislere saldırdı, kaptığı silahla sağa sola ateş açtı, bir polisi vurdu, toplamda üç polisin yaralanmasına neden oldu…

Türkiye’de son aylarda mültecilere yönelik artan tepkilere yaşanan asayiş olaylarının büyük bir etkisi oluyor.

Bu kapsamda Gebze’de de tartışma yaratacak bir olay meydana geldi. 1990 Halep doğumlu A.T., polis merkezinde polislere saldırdı, bir polis memurundan kaptığı silahla kadın bir polise ateş ederek yaraladı. Diğer bir polis memuru da müdahale ederken yaralandı. A.T., diğer polislerin bacağından vurmasıyla etkisiz hale getirildi.

Film gibi olay önceki gece yarısı A.T.’nin, Medikal Park Hastanesinde kendisini odaya kilitleyerek kesici aletle intihar teşebbüsünde bulunmasıyla başladı.

Suriye uyruklu A.T., Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekipler tarafından intihardan vazgeçirildi ve intihara teşebbüsten hakkında işlem yapıldı. 

Fakat A.T. ifadesi bittikten sonra polis merkezi amirliğinden ayrılırken görevli bir polis memurunun kafasına yumrukla vurup boynuna sarılarak yere düşürdü.

Odatv’nin edindiği bilgilere göre kafasını mermer zemine vuran polis memuru geçici hafıza kaybı yaşadı.

Yere düştüğü esnada belinden düşen silahı alan A.T. ise polis merkezinde rastgele ateş etmeye başladı.

Bu esnada polis merkezi içerisinde bulunan kadın komiser yardımcısı sağ ayak bilek kısmından yaralandı. Bir başka komiser yardımcısı ise olaya müdahale ederken sol elinden hafif şekilde yaralandı.

Saldırgan A.T., sol bacak baldır kısmından silahla ateş edilerek etkisiz hale getirildi. Hastanede terdavi altına alınan saldırganın hayati tehlikesinin sürdüğü aktarıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: Odatv

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Nakşibendilerin Erenköy koluna bağlı Alim-Der’e sadece para cezası verilmiş

HIZLI YORUM YAP