Jülide Ateş ve Ece Üner kavgası sosyal medyayı sallıyor | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Jülide Ateş ve Ece Üner kavgası sosyal medyayı sallıyor

Ece Üner geçtiğimiz günlerde bir youtube kanalında yayına çıktı kendisi hakkında merak edilen soruları cevapladı, bu açıklamada Julide Ateşe isim vermeden laf attığı iddia edildi.

Ünlü Spiker Ece Üner Yerleri Süpürerek Çıktım

“2014’te ilk Show Ana Haberi sunmaya başladığımda gençtim, yaşım küçüktü. Çok röportaj talebi geliyordu ve röportajlarda şöyle diyordum: ‘Nevşin Mengü, şu, bu, biz alandan geliyoruz. Bir gün Alibeyköy su baskınında, ertesi gün depremde, ertesi gün savaşta, cephede. Artık öyle Türkiye güzeli olup haber sunmak yok’ dedim, iki hafta sonra Jülide Ateş geldi yerime. Ben yerleri süpürerek çıktım.

Julide Ateşten Gülümseten Cevap

“Ece Üner ‘Yerime Türkiye Güzeli geldi demiş, gülmüş’ …Cevap vermeyecek misin? E desin… 2015’te yerine gelen kişinin hâlâ Türkiye Güzeli olduğunu düşünüyorsa; biz de onunla birlikte güleriz n’apalım. Efendim ‘Zaten bilen biliyor’ demek kolay ama işte meslekte çok uzun kalınca ve arşivlemeyince, gittiğiniz haberleri parmaklarınızla tek tek saymayınca demek ki bilinmiyor… Ya da görmezden gelmek işlerine geliyor. 1990 yılında Türkiye Güzeli seçilen ben, üzerine Boğaziçi Üniversitesi’ni bitirdim, 91’de başladığım televizyonculuk maceramın ilk yıllarında Youngstar Galaxy, İyi Günler Türkiye, Kadir Çelik’le Objektif gibi imza programlarda yer aldım… “1992’de cezaevinde hücrelere girdim, yolsuzluk dosyalarına imza attım” Sadece Objektif programı için yaptığım haber sayısı 50’nin üzerindedir, kusura bakmayın tek tek sayamayacağım ama hatırladığım kadarıyla, 1992 Kocaeli Cezaevi’nde hücrelere girdim, İstanbul Üniversitesi’nde yolsuzluk dosyalarına, Anadolu’nun türlü kentlerindeki haber dosyalarına imza attım. Üzerine Yakın Takip haber programını, yine hem sahadan hem stüdyodan sundum. Ardından 1994’te Star Ana Haber’i sundum. Star’dayken kanalın logosunun Tele On olduğu gün yayından çıkıp tüm gece kanal kapatılmasın diye devlet büyükleriyle sabaha kadar yayındaydım.

Açıklamalarına devam eden Spiker Julide Ateş sahadan gelmeyenlere selam diyerek sözlerini bitirdiği görünüyor. Spikerler arasında olan kavganın sebebi ise geçmişe dayalı olmadığı iddia edildi olayın ilerleyen zamanlarda Ece Üner’den cevap geleceği merakla beklendiği söyleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Melih Gökçek Çuvalladı

HIZLI YORUM YAP