İzmir'de Sığınmacı Suriyeli genç, 17 yaşındaki Batuhan'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İzmir’de Sığınmacı Suriyeli genç, 17 yaşındaki Batuhan’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü

İzmir’de Sığınmacı Suriyeli genç, 17 yaşındaki Batuhan’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü

İzmir’de Sığınmacı Suriyeli genç, 17 yaşındaki Batuhan’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü Suriyelilerin olayları bitmek bilmiyor, İzmir’de bir genci kalbinden bıçaklayan Sığınmacı Suriyeli bir kişiyi öldürdü!

Konuyla ilgili emniyet kısa sürede Suriyeli sığınmacıyı yakaladı ve işlemlerinin devam ettiği bildirildi. Bir çok kişi ise Suriyelilerin mahallerinden gitmesini istediğini yakın zamanda farklı olayların yaşanmaması için bunun şart odluğunu ve semtimizde istemiyoruz toplama kamplarına gönderilmesi gerektiğini avunmaya devam ederken, Ak partili ve MHP2li kişiler ise Suriyeliler Türkiye’de kalması gerektiğinin savunmaya devam ediyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, laf atma tartışmasında 20 yaşındaki M.A.’nın kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladığı 17 yaşındaki Batuhan Barlak hastanede yaşamını yitirdi.

Saat 01.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Barış Yapı Sitesi’nde meydana gelen olayda tarım işçisi M.A. evine gittiği sırada sitenin bahçesinde iki arkadaşıyla kaldırımda oturan Batuhan Barlak’a, “İyi akşamlar, ulan” diyerek seslendi. Barlak’ın “Ne diyorsun, ulan sen” diyerek karşılık vermesi sonucu kavga çıktı.

BIÇAĞI KALBİNE SAPLADI

M.A. cebinden çıkardığı bıçakla Barlak’ı kalbinden yaralayıp kaçtı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine sağlık ekiplerince Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Barlak, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayın ardından kaçan Suriye uyruklu M.A.’yı kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. M.A.’nın teslim edildiği İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemalpaşa Kaymakamı Faruk Saygın Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne Öğretmeni sınıftan kovdu!

HIZLI YORUM YAP