İzmir'de olan depremle ilgili provokatif paylaşım yaptı mahkeme serbest bıraktı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5162$% -0.08

EURO

34,9749% 0.37

STERLİN

40,8161£% 0.55

GRAM ALTIN

2.432,68%0,40

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,56

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İzmir’de olan depremle ilgili provokatif paylaşım yaptı mahkeme serbest bıraktı!

İzmir’de olan depremle ilgili provokatif paylaşım yaptı mahkeme serbest bıraktı!

Deprem’den sonra İzmir’le ilgili olay sözler söyleyen cani, mahkeme serbest bıraktı, tepki çeken karar sonrası AK Parti’den henüz bir açıklama gelmezken, paylaşım yapan kişinin serbest bırakılması ise akıllara vicdanın bittiğini gösterdiğini söyleyen İzmirli vatandaşlar bunlar bu şekilde açıklama yapması ve serbest bırakılması yüzlerce kişinin kemiklerini sızlatıyor. Yazıklar oldu sözleri sosyal medyada paylaşıldı.
Antalya’da, İzmir depremiyle ilgili sosyal medya hesabından provokatif paylaşım yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Antalya’da, İzmir depremiyle ilgili sosyal medya hesabından provokatif paylaşım yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Depremin ardından sosyal medya hesabından provokatif paylaşım yaptığı tespit edilen ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçlamasıyla 31 Ekim’de gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

 

https://twitter.com/Bykushabercom/status/1322282972544929792

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burhan Kuzu son yolculuğuna uğurlandı! Başkan Erdoğan açıklamada bulundu

HIZLI YORUM YAP