İYİ partili Aslıhan Elibol Süleyman Soylu’nun izini yakaladı! Uşak Valisi üzerinden büyük eleştiri! | GÜNDEM
DOLAR

$%

EURO

%

STERLİN

£%

GRAM ALTIN

%

ÇEYREK ALTIN

%

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İYİ partili Aslıhan Elibol Süleyman Soylu’nun izini yakaladı! Uşak Valisi üzerinden büyük eleştiri!

İYİ partili Aslıhan Elibol Süleyman Soylu’nun izini yakaladı! Uşak Valisi üzerinden büyük eleştiri!

İYİ partili Aslıhan Elibol Süleyman Soylu ‘nün izini yakaladı! Uşak Valisi üzerinden büyük eleştiri! Pandemi döneminde en fazla eleştirilen vali olan Uşak valisi bir dönemin sosyal medya üzerinden eleştirilen valileri arasında.

PANDEMİ DÖNEMİND EGÖREVDEN ALINMAMIŞTI!

Uşak Valisi’nin pandemi döneminde yansıyan görüntüleri üzerine Ak Partili Süleyman SOylu’nun açıklamaları yeniden gündem oldu!

Funda Kocabıyık görevden alındı!

Uşak valisi için Süleyman Soylunun şu ifadeleri kullandığı belirtildi.  işte o açıklama

Elibol paylaşımında, “Sokakta vatandaşlara bağıran Uşak Valisi Funda Kocabıyık için “Herkesin hatası olabilir. Tolere edici bakmalıyız. İnsan kaybetmek kolay, kazanmak zor” demişti Süleyman Soylu. Hatasından dolayı görevden alınmayan vali, eşi Gezi Parkı davasının kararını eleştirdiği için görevden alındı.” ifadelerini kullandı.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık

 

NE OLMUŞTU

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, korona virüs salgının etkili olmaya başladığı dönemde çekilen görüntülerle tepkilere neden olmuştu.

Vali Kocabıyık, incelemede bulunduğu sırada kentin yaya olarak en kalabalık yeri olan İsmet Paşa Caddesinde birbirlerine yakın kişileri görünce sert bir üslupla uyarmıştı. Maskesiz dışarıya çıkmasının yanı sıra üslubu nedeniyle de sert eleştirilere maruz bırakılmıştı.

Bakan Soylu ise, Kocabıyık için, “Hepimizin hatası olabilir. Biraz tolere edici bakmalıyız. İnsan kaybetmek kolay, kazanmak zor.” demişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Raif Yavuzyılmaz: Özgür Özel’e karşı Devletin, Cumhurun yanında durmak HAKK’tır !

HIZLI YORUM YAP