İyi Parti Reis Sedat Peker'in dijital tecritinin kaldırılması için hamle yapıyor | GÜNDEM
DOLAR

$%

EURO

%

STERLİN

£%

GRAM ALTIN

%

ÇEYREK ALTIN

%

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İyi Parti Reis Sedat Peker’in dijital tecritinin kaldırılması için hamle yapıyor

İyi Parti Reis Sedat Peker’in dijital tecritinin kaldırılması için hamle yapıyor

İyi Parti Reis Sedat Peker’in dijital tecriti’nin kaldırılması için hamle yapıyor iddiası gündeme bomba gibi düştü, Uzun zamandır sevenleri ve bir çok gazeteci Sedat Peker’in dijital tecrit cezasının kaldırılması için hamle yapılması istiyordu.

PEKER VİDEOLARI PAYLAŞACAK!

Reis Sedat Peker’e yakın kişilerin iddiasına göre Sedat Peker ölsem de videolar paylaşılacak dediği iddia ediliyor.

Peker güvendiği bazı isimlere videolara her hangi bir duruma karşı gönderdi. Seçim tarihinin açıklanmasıyla Reis Sedat Peker ‘in videoları ve belgeleri paylaşacağı belirtiliyor.

Bana bir şey olursa herhangi bir durumda videoları paylaşın dediği iddia ediliyor.

Reis Peker’in avukatı Ersan Barkın şu mesajı paylaştı

İYİ parti saygıdeğer yöneticilerin müvekkilimin özgürlükleri için ve Paylaşım yapabilmesi adına harekete geçtiklerini öğrendik. Sayın Peker’in videolarındaki ifşalar nedeniyle açılan davaları sahip çıkılması başka partilerin sorumluluk üstleneceklerini düşünüyorum. Bu çok memnuniyet verici bir olay, ben müvekkilimin anlatacaklarını bir Yurttaş olarak duymak istiyorum, Öğrenmek istiyorum anlatacaklarım ülkenin geleceği ve yarına dair temiz toplum idare için çok değerli olacağını düşünüyorum.

Ancak kendisi dijital tecrit altındayken paylaşım yapılabilmesi mümkün değil. Bu yüzden sadece iyi Partili yöneticilerin girişimlerin yeterli olmayacağını, kendini muhalif olarak tanımlayan tüm kurumların tecridin kaldırılması için ılımlı ve olumlu katkılarının sunmalarını Birleşik Arap Emirlikleri yönetimine Türk halkının bu açıklamaları beklediğini beklediği konusu ikna etme çabası içerisinde olmalı olmaları gerektiğini düşünüyorum Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın gayretleri önemli! Ancak Sadece onların değil tüm Siyasetçilerin, gazetecinin sürece katkı sağlaması Kanımca var olan tecvit durumunun ortadan kaldırabilecektir.

Baykushaber.com / Gündem / Sedat Peker / Meral Akşener

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı Olursa CHP’nin başına kim geçecek?

HIZLI YORUM YAP