İstiklal caddesinde patlama sonrasında skandal paylaşımlar provokatörler iş başında! kin ve nefret düşmanlığı değil mi bu? | GÜNDEM
DOLAR

32,6006$% 0.37

EURO

34,8168% 0.21

STERLİN

40,6633£% 0.15

GRAM ALTIN

2.495,20%0,44

ÇEYREK ALTIN

4.269,00%-0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İstiklal caddesinde patlama sonrasında skandal paylaşımlar provokatörler iş başında! kin ve nefret düşmanlığı değil mi bu?

İstiklal caddesinde patlama sonrasında skandal paylaşımlar provokatörler iş başında! kin ve nefret düşmanlığı değil mi bu?

İstiklal caddesinde patlama sonrasında skandal paylaşımlar provokatörler iş başında! kin ve nefret düşmanlığı değil mi bu?

Türkiye’nin gözü İstiklal caddesinde fakat birileri yine kirli bir algı peşine düşmüş.

Emniyet açıklama yapıyor. Cumhurbaşkanı açıklama yapıyor yetmiyor. siyasiler açıklama yapıyor, yetmiyor herkes kenetlenmiş durumda ve kayıplarına z olması için dua ediyor..

Ama bu iki kendini bilmez kişinin paylaşımları siyasetiniz yerin dibine batsın dedirtecek cinsten..

Umarım ilgili savcılık bu kişilere gerekli cezayı verir. Umarım ömür boyu internet kullanamaz hale gelirler..

Daha ağız sözler söylerim ama terbiyemiz müsaade etmiyor.

Emniyet teröristlerin peşine düşmüş devletim tüm kadrosu olayı inceliyor bu iki kendini bilmez teröristlerin ekmeğine resmen yağ sürüyor. Bu ağır tahrik cezasız kalmamalı..

Sayın savcılar sayın bakanlar bu iki kişi ve bunların destekçisi ve rt yapanlar, fav yapanlar kimler hepsinin ceza alamsı gerek. Bu ne terbiyesizliktir..

istiklal caddesi sonrası provokatörler iş başında!

Kaynak: https://mobile.twitter.com/tcbuyuksehir/status/1591837507028754438

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fuat Oktay İstiklal Caddesinde olan patlama ile ilgili yaralı sayısının 81’e yükseldiğini, 2 kişinin durumunun ağır olduğunu açıkladı, 6 işi yaşamını yitirdi

HIZLI YORUM YAP