İstiklal Caddesinde Bomba patlatan Terörist Esenler'de bir yıldır oturuyordu; Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu | GÜNDEM
DOLAR

32,3768$% 0.16

EURO

34,9886% -0.29

STERLİN

41,0169£% 0.25

GRAM ALTIN

2.324,42%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.990,00%-0,24

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İstiklal Caddesinde Bomba patlatan Terörist Esenler’de bir yıldır oturuyordu; Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu

İstiklal Caddesinde Bomba patlatan Terörist Esenler’de bir yıldır oturuyordu; Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu

İstiklal Caddesinde Bomba patlatan Terörist Esenler’de bir yıldır oturuyordu; Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu iddiası gündeme bomba gibi düştü, Süleyman Soylu 4 ay önce geldi dediği kadının mahalle sakinlerin anlatımı gündemi yeniden kaçak girişlere çevirdi.

SURİYELİLERİN İŞ YERİNDE ÇALIŞIYORDU!

Ülkeye kaçak yollarla giren teröristin Suriyelilere ait iş yerinde çalıştığı ortaya çıktı. Görgü tanıkları mahallede oturduğunu bir yıldır burada demesi ise gözleri yeniden Süleyman Soylu ve ekibine çevirdi. 

Görgü tanığı Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu benden alışveriş yapıyordu dedi, diğer görgü tanığı ise 25 gündür görüyorum daha önce görmedim dedi. Konuyla ilgili araştırmalar sürerken, Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması bekleniyor. Erdoğan’ın yurtdışı ziyaretinden sonra ekibiyle olayı değerlendireceği iddia ediliyor.

Süleyman Soylunun ise 4 aydır burada demesi ise tartışma konusu, konu hakkında emniyet ekiplerinin çalışması sonrasında araştırma tamamlanınca net açıklamalar yapılacak. 

Kaynak: t24

Baykushaber.com / Gündem

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milli İstihbarat Teşkilatı görevini yapıyor, sosyal medyadan eleştirilmesi söz konusu olamaz!

HIZLI YORUM YAP