İstanbul'da koronavirüs definleri görüntülendi! Büyük çoğunluğu Kilyos Mezarlığında | GÜNDEM, SİYASET
DOLAR

32,3801$% 0.18

EURO

35,1159% -0.01

STERLİN

41,0615£% 0.37

GRAM ALTIN

2.324,55%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.016,00%0,26

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İstanbul’da koronavirüs definleri görüntülendi! Büyük çoğunluğu Kilyos Mezarlığında

İstanbul’da koronavirüs definleri görüntülendi! Büyük çoğunluğu Kilyos Mezarlığında

İstanbul’da koronavirüs definleri görüntülendi! Büyük çoğunluğu Kilyos Mezarlığında, Ölüm sayılarının sürekli artması ve önlem alınmayan ölümler halkta tedirgin oluşturdu, Hükumet yetkilileri Ak Parti ve MHP ise henüz ölümler ile ilgili bir açıklama yapmazken Vatandaşlar ise Ak parti ve MHP’ye tepkili önlemler yetersiz olduğunu söyleyen vatandaşlar hükumeti önlem alamamakla ilgili şikayet etmeye devam ediyor. İYİ parti ve CHP ise Hükümeti eleştiriyor, tam kapanmanın gerekli olduğunu sürekli dile getiren liderler ise hükümetin çare bulamadığını savunuyor!

Koronavirüs salgınının merkez üssü olan İstanbul’da Kilyos Mezarlığı görüntülendi. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenazesi tabutlarla toprağa veriliyor. Bunun nedeni ise hem hastalığın yayılmasını önlemek hem de ileride cenaze sahipleri farklı bir mezarlığa defin etmek istediğinde süreci hızlandırmak.

Türkiye’nin en çok yeni tip koronavirüs vaka ve ölüm oranına sahip İstanbul‘daki Kilyos Mezarlığı görüntüledi.

Salgının en çok etkilediği şehirlerin başında gelen İstanbul’da vefat sayılarındaki artış sürüyor. İstanbul’da bulaşıcı hastalıklardan hayatını kaybedenlerin büyük çoğunluğu Kilyos Mezarlığı’na defnediliyor.

CENAZELER TABUTLARLA DEFNEDİLİYOR

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenazesi tabutlarla toprağa veriliyor. Bunun nedeni ise hem hastalığın yayılmasını önlemek hem de ileride cenaze sahipleri farklı bir mezarlığa defin etmek istediğinde süreci hızlandırmak.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Fotoğraf bugün Türkiye’de çekildi! Ekipler harıl harıl mezar yeri kazıyor
Uçakta cesur fotoğraflarını paylaşıp, ücrette anlaştığı yolcularla cinsel ilişkiye girdi
Vali ve belediye başkanı da oradaydı! Koronaya rağmen tabutuna onlarca kişi omuz verdi

CENAZE İŞLEMİNİ YAPAN PERSONELLER ÖZEL KIYAFETLER KULLANIYOR

Virüsün Türkiye’de görüldüğü andan itibaren sağlık çalışanları gibi cenaze işlerine bakan çalışanlar da zor şartlar altında mücadele ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentte artan vaka ve ölüm sayısına rağmen morglarda ve mezarlıklardaki özverili çalışmaları dikkati çekiyor.

Defin işlemini gerçekleştiren mezarlık çalışanlarına cenazenin hangi hastalıkla ilgili bulaşıcı olduğuna dair bilgilendirme yapılıyor, çalışanlar cenaze yıkama sırasında eldiven, tıbbi maske, siperlik ve sıvı geçirmez önlük kullanıyorlar.

Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin cenazesine defin öncesi ya da sonrası dezenfeksiyon ihtiyacı bulunmuyor, özellikle cenazenin kefenlenip tabutun içerisine koyulduğu ana kadar eldiven kullanmak zorunlu. Morglar ise her gün belirli aralıklarla dezenfekte ediliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstanbul’daki vefat sayılarında korkutan tablo Ak Parti ve MHP önlem alamıyor!

HIZLI YORUM YAP