İstanbul Taksim'deki bombalı saldırı ile ilgili polis iki kişiyi gözaltına aldı | GÜNDEM
DOLAR

32,5890$% 0.35

EURO

34,8422% 0.3

STERLİN

40,7064£% 0.26

GRAM ALTIN

2.493,95%0,40

ÇEYREK ALTIN

4.269,00%-0,07

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İstanbul Taksim’deki bombalı saldırı ile ilgili polis iki kişiyi gözaltına aldı

İstanbul Taksim’deki bombalı saldırı ile ilgili polis iki kişiyi gözaltına aldı

İstanbul Taksim’deki bombalı saldırı ile ilgili polis iki kişiyi gözaltına aldı. Emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonrasında kayıtları inceleyen ekipler iki kişiyi göz altına aldı.

TERÖRİSLERİN PEŞİNDELER!

Emniyet ekiplerinin yoğun şekilde çalışması ile birlikte bölgede kamera kayıtlarını inceleyen ekipleri iki kişiyi göz altına aldığı bildiriliyor. Konuyla ilgili Emniyetten gelecek olan haberler dışında hiç bir habere güvenilmemesi gerektiği konusunda baykushaber olarak uyarıyoruz. Göz altına alınanların ise hangi sebep ile alındığı konusunda emniyet henüz açıklama yapmadı.

İstanbul’da 16.20 sıralarında meydana gelen patlamada polis, 1.65 boylarında kahverengi çantası ve botu bulunan bir kadın üzerinde şüphelerini yoğunlaştırdı. Çevredeki diğer güvenlik kameralarını izleyen polis, şüpheli kadının tünel tarafına yalnız gitmediğini yanında bir erkek bulunduğunu tespit etti. Beyoğlu’ndan taksiye binen iki şüpheli, Esenler’de izlerini kaybettirdi. Polis geniş çaplı araştırmasını sürdürüyor.

Ayrıntılar gelecek..

Baykushaber.com / Gündem /

Kaynak: Onedio

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstiklal caddesinde patlama sonrasında skandal paylaşımlar provokatörler iş başında! kin ve nefret düşmanlığı değil mi bu?

HIZLI YORUM YAP