İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde Yabancı uyruklu kişi küçük çocuğa taciz etti iddiası! | GÜNDEM
DOLAR

32,4959$% -0.17

EURO

34,9858% 0.36

STERLİN

40,6787£% 0.24

GRAM ALTIN

2.434,70%0,49

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,07

a

İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde Yabancı uyruklu kişi küçük çocuğa taciz etti iddiası! Emniyet ekiplerinin linç edilmek istenen şahsı korumak için toplanan kalabalığa biber gazı sıktığı iddia edildi.

Taciz edilen kız çocuğunun ise 14 yaşında olduğu belirtiliyor.

ZIRHLI ARAÇLA BÖLGEDEN UZAKLAŞTILDI!

Sapık olduğu iddia edilen yabancı uyruklu kişinin, yabancı uyruklu olduğu iddia edildi. Görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı!

YABANCI UYRUKLU ŞAHIS SAPIK İÇİN ERDOĞAN VEYA SÜLEYMAN SOYLUNUN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR!

Taciz eden kişi hakkında Süleyman Soylu ,Erdoğan veya Devlet Bahçelinin açıklama yapması bekleniyor.

“KEŞKE ELBİSE GİYMESEYDİM”
Olaya şahitlik eden bir vatandaş, yaşadıklarını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

“Küçükçekmece Cennet mah. Yaşanan bir taciz olayıyla karşı karşıya denk geldik. Yabancı uyruklu bir Şerefsiz 14 yaşındaki kıza taciz etti. Küçük kardeşimiz “keşke elbise giyinmeseydim” diye bir cümle kurdu.. Bu küçük kardeşimiz için kimse sessiz kalmasınnnn.

Küçük kardeşimiz istediği her an elbise giyeceği , istediği her an dışarda olabileceğini , istediği her an özgürce takılıp alışveriş yapacağı , istediği her an her saate özgürce dolaşacağı ve “keşke elbise giymeseydim” dediği bir ülke istiyoruzzZZ. YETERRrrr.”

"KEŞKE ELBİSE GİYMESEYDİM" Olaya şahitlik eden bir vatandaş, yaşadıklarını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:  "Küçükçekmece Cennet mah. Yaşanan bir taciz olayıyla karşı karşıya denk geldik. Yabancı uyruklu bir Şerefsiz 14 yaşındaki kıza taciz etti. Küçük kardeşimiz “keşke elbise giyinmeseydim” diye bir cümle kurdu.. Bu küçük kardeşimiz için kimse sessiz kalmasınnnn.  Küçük kardeşimiz istediği her an elbise giyeceği , istediği her an dışarda olabileceğini , istediği her an özgürce takılıp alışveriş yapacağı , istediği her an her saate özgürce dolaşacağı ve “keşke elbise giymeseydim” dediği bir ülke istiyoruzzZZ. YETERRrrr."

Kaynak: Aykırı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP, Diyarbakır İl Başkanlığı Kapatıldı!

HIZLI YORUM YAP