İstanbul Gaziosmanpaşa'da Afgan ve Pakistan vatandaşları sokağa böyle bırakıldı! | GÜNDEM
DOLAR

32,4947$% -0.19

EURO

34,9861% 0.36

STERLİN

40,6891£% 0.25

GRAM ALTIN

2.437,73%0,62

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İstanbul Gaziosmanpaşa’da Afgan ve Pakistan vatandaşları sokağa böyle bırakıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Afgan ve Pakistan vatandaşları sokağa böyle bırakıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da Afgan ve Pakistan vatandaşları sokağa böyle bırakıldı! Konuyla ilgili Süleyman Soylu ve Ak parti henüz açıklama yapmadı. Kısa sürede binlerce kişiye erişen görüntüler sonrası Ak parti ve MHP’ye tepki çığ gibi büyüyor!

Türkiye’ye yönelik göç hareketleri AB ve ABD’nin dayatması, içerideki odakların teşvikleriyle katlanarak devam ediyor.

 

Taliban rejimini öne sürerek Türkiye’ye yönelen Afganistan erkeklerine Pakistanlılar da eklenince İstanbul’un değişmekte olan kimyasını iyice tanınmaz hâle getirmişti.

 

Kaçak geçişlere ilişkin kamuoyundaki tepkilere rağmen önlemlerin yetersiz kalışından dolayı, ortaya çıkan görüntüler tartışma konusu oluyor.

 

Yeni görüntülerin adresi ise İstanbul Gaziosmanpaşa…

 

Bir vatandaşın evinin penceresinden çektiği görüntülerde sokak arasında duran kamyonetin kapısı aniden açılıyor. İçerisinden onlarca erkek çıkarken hepsinin yabancı uyruklu olduğu anlaşılıyor.

 

Yaşananları evlerinin pencerelerine çıkarak tepki gösteren birkaç mahallelinin sesi, yabancı uyrukluların kaçış sesisyle bastırılıyor.

 

Görüntüleri paylaşan vatandaş, duruma tepki gösterirken şu ifadeleri kullandı:

 

“İstanbul/Gaziosmanpaşa gece ülkeye getirilen 300’e yakın mülteci ve plaka konumu anında vermemize rağmen hiç gelmemis olan polis yorum sizde..

 

Arkadaşlar emniyet müdürlüğünden benimle iletişime geçip arama kaydından tekrar plakaya ulaştılar ve konuyla ilgilendiklerini söylediler”

Konuyla ilgili Olarak AB ve ABD yetkilerinin daha önce Ak parti hükumet yetkileri ile görüştüğü kayıtlar yayınlandı.

Briefing with Senior State Department Officials On the U.S. Refugee Admissions Program Priority 2 (P-2) Designation for Afghan Nationals

Kaynak. Aykırı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bağcılar’da uyuşturucu bağımlısı biri annesinin başını kesip balkondan attı! 5 yıl önceki mesajında Annesine ne dediği ortaya çıktı..

HIZLI YORUM YAP