İsmailağa tarikatının vakfında yaşanan 6 yaşında çocuk gelinin Annesinin ifadesi ortaya çıktı! Bu kadarda olmaz dedirten ifade! | GÜNDEM
DOLAR

32,5760$% 0.1

EURO

35,0438% 0.56

STERLİN

40,8635£% 0.69

GRAM ALTIN

2.432,19%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İsmailağa tarikatının vakfında yaşanan 6 yaşında çocuk gelinin Annesinin ifadesi ortaya çıktı! Bu kadarda olmaz dedirten ifade!

İsmailağa tarikatının vakfında yaşanan 6 yaşında çocuk gelinin Annesinin ifadesi ortaya çıktı! Bu kadarda olmaz dedirten ifade!

İsmailağa tarikatının vakfında yaşanan 6 yaşında çocuk gelinin Annesinin ifadesi ortaya çıktı! Bu kadarda olmaz dedirten ifade! Milyonlarca insanın kanını donduran çocuk gelin Türkiye’nin gündeminde Tarikatçı ailenin ise verdiği ifade ortaya çıktı!

TARİKAT MENSUPLARI AİLEYİ SAVUNMAYA DEVAM EDİYOR!

İsmailağa tarikatının mensupları ve vakıf üyeleri ise Pedofili olayından sonra dahi aileyi savunmaya devam ediyor. Tarikat mensupları dinimize saldırıyorlar şeklinde sosyal medyadan algı çalışması yaptığı da ortaya çıkmıştı!

SÖZCÜ, Türkiye’nin konuştuğu çocuk gelin skandalında anne Fatıma Yüksel’in ifadesine ulaştı. Fotoğrafların hikayesini anlatan anne, “Kadir İstekli’nin sarıldığı kahverengi çek yat üzerinde oturan fotoğraftaki kızım H.K.’dır” dedi.

Çocuk gelinin annesinin ifadesi

“… Yine başında örtü Kadir İstekli’nin sarılmış halinde bulunduğu kahverengi çekyat üzerinde oturan fotoğraftaki H.K.’dir.”

Öğrendiğimiz: Fotoğrafların doğru olduğunu anne kabul ediyor. 7-8 yaşında olduğu kızına sarılanın evlendirildiği iddia edilen Kadir İstekli olduğunu söylüyor.

SORU ŞU: Yusuf Ziya Gümüşel’in talebesi Kadir İstekli, Gümüşel’in kızıyla sarılmış bir halde ve aile neden tepki göstermedi?

Anne Fatıma Yüksel’den öğreniyoruz ki Kadir İstekli devamlı evlerinde:

“… Kızım H.K. ve diğer çocuklarımın hepsi Kadir İstekli’den Kuran dersleri alıyorlardı. H.K. 7-8 yaşlarından itibaren 10 yaşına kadar Kadir İstekli’den ders aldı. 10 yaşından sonra H.K.’yı Sakarya’nın Arifiye İlçesi’ndeki başka bir medreseye gönderdik. Yaklaşık 3 sene Arifiye’de kaldı. Kızım artık büyüdüğü için Kadir İstekli’den ders almasına müsaade etmedik. Kızımın anlattıklarının hepsi yalandır.”

Baykushaber.com / Güncel Haberler / Taciz / Tecavüz / İsmailağa

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hiranur Vakfı, İsmailağa tarikatında çocuk gelin skandalının mahkeme dosyası, Aile yalanlamıştı ama ses kayıtları var!

HIZLI YORUM YAP