İsmailağa Cemaati'nde skandal! Mahmut Efendi kimin gelmesini istedi,Vasiyeti neydi? | GÜNDEM
DOLAR

32,3720$% 0.15

EURO

34,9739% -0.3

STERLİN

40,9565£% 0.16

GRAM ALTIN

2.324,09%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.963,00%-0,72

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İsmailağa Cemaati’nde skandal! Mahmut Efendi kimin gelmesini istedi,Vasiyeti neydi?

İsmailağa Cemaati’nde skandal! Mahmut Efendi kimin gelmesini istedi,Vasiyeti neydi?

İsmailağa Cemaati’nde skandal! Mahmut Efendi kimin gelmesini istedi, Vasiyeti neydi? Skandal görüntüler basına sızdı. Basına yansıya görüntüler sonrasında geçtiğimiz günlerde ölen cemaat şeyhi olan Mahmut efendinin ölümü sonrasında cemaatin başına Hasan Kılıç getirilmiş ve getirilen isim ise ismailağa cemaatin ‘de önde gelen isimler ise Mahmut efendinin vasiyeti olduğunu bildirmişti.

MAHMUT EFNEDİ HASAN KILIÇ ADINI VERMEDİ!

Mahmut efendinin mikrofonu olan Cübbeli Ahmet’in daha önce çektiği videoların silinmesinin istenmesi ise gündeme düştü. Cemaat içerisinde videoların dolaştığı ve Mahmut efendiyi seven kişilerin Hasan Kılıç’ın atanmasına karşı çıktığı ve İsmailağa cemaatin ‘de bir çok kişinin Mahmut efendinin son sözlerinde atama yapmadığı ve okunan vasiyetin ise Mahmut efendiye ait olmadığı görüntülere yansıdı..

Cemaat içerisinde bir çok kişinin Evliya dediği Hasan Kılıç için destek olunmasını ise kim ve kimleri istediği merak edilirken.

İki videoda da Mahmut Efendinin Hasan Kılıç veya bir başkasının adını vermediği ortaya çıktı!

Görüntü ve videoların çekilmesini ve yayılması sonrasında bir çok kişi videoların silinmesi ve yayından kaldırılması için yoğun caba sarf ederken, cemaat içerisinde huzursuz olan ve Mahmut efendiye sağdık isimler ise Mahmut Efendi adına yalan konuşulması ve demediği sözlerin söylendiği gibi algı yapılmasından rahatsız.. Bir diğer iddia ise siyasilerin cemaat içerisinde Hasan Kılıç isminin gelmesi istediği yönünde..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ferhat Aydoğan’dan Osman Baylaz’a Ziyaret

HIZLI YORUM YAP