İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Efendi vefat etti. (Mahmut Ustaosmanoğlu) | GÜNDEM
DOLAR

32,5736$% 0.09

EURO

34,9441% 0.19

STERLİN

40,6682£% 0.15

GRAM ALTIN

2.424,78%0,08

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Efendi vefat etti. (Mahmut Ustaosmanoğlu) Uzun süredir hastanede tedavi gören  İsmailağ cemaatinin lideri olan Mahmut Efendi vefat ettiği belirtildi.

Milyonlarca seveni olan Mahmut Efendinin, hasta olduğu ve daha öncede hastanede tedavi gördüğü çıktığı belirtilmişti, Aradan gecen bir yıl içerisinde tekrar ağır hastalığı ile hastaneye kaldırılan Mahmut Efendinin vefat haberi doğrulandı.

100 yaşına kadar yaşayacağı ve kürsüye çıkacağı iddia edilmişti.

Bazı sofilerin ise 100 yaşına kadar yaşayacağı ve kürsüde sohbet vereceği iddia ediliyordu. Ehli tarikat yolunda uzun yıllar cemaatin liderliğini yapan Mahmut efendinin ölmeden önce cemaat içerisinde bazı kişilerin ise cemaat liderliği için mücadeleye girdiği iddia edilmişti.

Whatsapp ve sosyal medyadan Mahmut efendi için bir çok kişi dua talebinde bulunmuştu, Doktorların tüm müdahalelerine rağmen ölümü sonrası cemaat içerisinde liderliği üstlenecek kişinin kısa süre sonra belirtileceği iddia ediliyor.

Cemaat İçersin ‘de ayrılıklar olabilir!

Bazı cemaat liderlerinin ise farklı cemaatler kurabileceği görüşü ağır basarken, ölümü üzerinden siyaset yapılmaması gerektiği savunuluyor.

Cenaze namazına bir çok siyasi ismin katılması bekleniyor. Binlerce öğrencisi ve seveni olan Mahmut efendinin ölümü dünyanın bir çok yerinde olan sevenlerini göz yaşlarına boğdu.

Sosyal medyada bazı kişilerin ise propaganda yapmak için farklı görüş ve fikirlerinin dikkat edilmemesi konusunda uyarılarda bulunuluyor..

Mahmut Efendi kaç yaşında vefat etti?: Mahmut Efendi 93 yaşında vefat etti.

Baykus haber olarak sevenlerinin üzüntülerini derinden paylaşıyoruz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Partizanlık, Bir siyasi liderin her dediğine evet demenin acı kayıpları!

HIZLI YORUM YAP