İsmailağ Cemaati Hocalarından olan İhsan Şenocak'a Büyük Tepki Yobaz! Yallah Arabistan'a! | GÜNDEM
DOLAR

32,3792$% 0.15

EURO

35,0672% -0.22

STERLİN

41,0282£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,08%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.001,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İsmailağ Cemaati Hocalarından olan İhsan Şenocak’a Büyük Tepki Yobaz! Yallah Arabistan’a!

İsmailağ Cemaati Hocalarından olan İhsan Şenocak’a Büyük Tepki Yobaz! Yallah Arabistan’a!

İsmailağ Cemaati Hocalarından olan İhsan Şenocak’a Büyük Tepki Yobaz! Yallah Arabistan’a! Sosyal medyada paylaşmış olduğu paylaşım ile tepki çeken İhsan Şenocak’a tepkiler dinmiyor,

Daha önce kadınları hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen ilahiyatçı doktor İhsan Şenocak, bu kez A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Tokyo’daki tarihi başarısını hedef aldı.

İsmail ağ cemaatine yakınlığı ile bilinen İhsan Şenocak isimli kişiye olan tepki sosyal medyada trend oldu!

Şenocak’a ilk destek ise Kovulmuş eski Ayasofya imamı Mehmet Boynukalın sahip çıktı!

Şenocak ne demişti!

İhsan Şenocak daha sonrada bir çok paylaşım yaptı ve

İfademde tek cümlelik bir hakaret yok.İslamın kızına ne olması ve olmaması noktasında bir çağrı var.Sermayesi “küfür” olan AHLAK YOBAZLARIYLA hukuk önünde tek tek HESAPLAŞACAĞIM.Sizin keyfinize göre DEĞİL İSLAMA göre konuşacağım. Dinime sövenle hesaplaşmadan canımı alma YA RABBİ!

Öyle bir ortam inşa ettilerki artık harama haram demek linç vesilesi.Bir baba tesettüre giren kızına “açıl,dansa kalk’ dese bu çağdaşlık;Müslüman evladına ‘şunlar gibi olma’ dese ya da tesettür çağrısı yapsa bu gericilik(!)oluyor.Harama ‘haram’ demeyen neslini haramdan koruyamaz.

Kimsenin yaşam şekline karışmayız.İSLAMIN ne olduğunu ilan ederken de yobazlarının ideolocyasına değil,Kur’ana ve Sünnete bakarız. Neyi, nasıl konuşacağımızı İSLAM DÜŞMANLARI değil, ALLAH VE RASÜL buyruğu belirler. MÜSLÜMANLARIN kula değil, ALLAHA kul olduğunu ÖĞRENECEKSİNİZ!

Daha önce’de bir çok defa eleştiriler alan İhsan Şenocak darbeden önce ‘de Fetö Lideri Vatan haini kansıza hocam diye seslenmiş ve tepki toplamıştı!

ihsan şenocak fetö

TEPKİLER ÜZERİNE KENDİSİNİ SAVUNDU

Tepkiler üzerine Şenocak, “İfademde tek cümlelik bir hakaret yok. İslamın kızına ne olması ve olmaması noktasında bir çağrı var. Sermayesi ‘küfür’ olan ahlak yobazlarıyla hukuk önünde tek tek hesaplaşacağım. Sizin keyfinize göre değil İslama göre konuşacağım. Dinime sövenle hesaplaşmadan canımı alma ya rabbi!…Öyle bir ortam inşa ettiler ki artık harama haram demek linç vesilesi. Bir baba tesettüre giren kızına ‘açıl, dansa kalk’ dese bu çağdaşlık; Müslüman evladına ‘şunlar gibi olma’ dese ya da tesettür çağrısı yapsa bu gericilik(!) oluyor. Harama ‘haram’ demeyen neslini haramdan koruyamaz” diye yazdı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖRDÜ

İhsan Şenocak’ın A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı hedef alan sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Kot pantolon giyen kadınlara ilişkin sözleri sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açığa alınan ilahiyatçı İhsan Şenocak, tekrardan göreve getirilmişti.

Radikal islamcı ve ihvancı gruplarda ihsansenocakyanlız değildir ile Şenocak’a destek oldu destek olanların ise radikal İslamcı grupların paylaşımları ile aynı paylaşımları yaptıkları görüldü

Kaynak: Sözcü

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cem Garipoğlu yaşıyor mu ? Garipoğlu ailesinden gövde gösterisi Flaş detay !

HIZLI YORUM YAP