İslam'da siyaset yasakta Cübbeli de serbest mi? | GÜNDEM
DOLAR

32,5631$% 0.13

EURO

35,0080% -0.11

STERLİN

40,8354£% -0.12

GRAM ALTIN

2.436,36%0,02

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

a

İslam’da siyaset yasakta Cübbeli de serbest mi?

Dün yazmış olduğum bir konu vardı Cübbeli ile ilgili,kendisi ve sevenleri sanırım alınmış! Mübarek bana neden kızdınız? Bana neden kötü baktınız oysa ben delil olarak ayet ve hadisleri koydum, aman hocama laf deme aman ona laf söyleme aman ha aman bak , bak o Nurullah denen adamın sapık olduğunu önceden söylemiş vs kelimeler ilk olarak Cübbeli Ahmet ortadaki sapıklıktan kastı tarikatın iyi olmadığını ehli sünnet olmamasından dolayı sapıklık içinde dedi kendisi.

Benim eleştirim sadece Cübbeli denen Ahmet’e değil, hepsine, siyasete bulaşmış bir ayağı siyasette olan herkese. Siyaset ve din ayrı bir kutup.. ben delil olarak ayetleri yine yazarım, korkmayın ben fetö denen Adamla da böyle mücadele ettim o gün beni taslayan ne kadar kişi varsa bugün biz nasıl göremedik diyor çok basit çünkü hepiniz Topluluk olarak şirk içinde olduğunuz için, tövbe etmeyi dahi kendinize çok gördünüz de ondan.. neyse ne gelelim islam ve şu din sömüren kavimlere.. tarikatlare.

Neden Cübbeli bu kadar çok dilimde; bir kere bütün diğer tarikatlardan daha fazla popüler, daha fazla dinlenen birisi bu dinleme onun haklı olduğu manasını çıkarmaz bu arada hangi tarikat yada kim olursa olsun bir partiye oy isteyen herkes İslam’ın ve Kur’an’ın yolundan sapmış demektir.

Öncelikle ey tarikatın kurucusu ve lideri ve onu yetiştiren kişilerin külliyatı olan eserlere bakın, bakın ne diyor o Allah’ın keremat sahibi kulları, ne diyor siyaset! Uzak durun, kalabalık insan gördünüz mü bir durun diyor ben değil onlar diyor gidin onlara kızın ben bırakılan eser ve ayetlerden size uyarı veriyorum, tekrar ediyorum konu sadece Cübbeli değil Cübbeli gibi oy dilenen kişiler.

Gelelim ayetlere de hata varsa ayette gidin Allah’a c.c beni şikayet edin.

  • Maide suresi 8
  • Nisa 135
  • Rûm 22
  • Şura 38
  • Ali İmran 159
  • Bakara 256
  • En’am 107

Daha bir çok ayet ile sizlere bahsedilen aslında adalet, yani rabin adaletini göstermen den başkası değildir. İslam’ın siyaseti sadece adalettir. Sen ilk basamağı adaleti sağlamadan 10. Basamakta vay efendim şöyle vay efendim böyle vay şu tarikat zengin olmuş nerden bulmuş parayı vay ben babadan zenginin arkadaş zenin zenginliğin senin günahın orası senle Allah arasında.

Yine bu ayetler size ve sizin gibi gönlünü siyasete kaptırıp kinine düşmüş gariban arkadaşlara biraz daha ayet bırakalım açıklamasını yazmadım çünkü gidip kendileri okuyup anlasınlar. Benim değil Allah’ın kelamı ne diyor ona bakalım.

  • Ali İmran 103
  • Şuara 181-183
  • İsra 35
  • Mutaffifin 1-3

Yine özetle

  • İmran 104
  • Ali İmran 110

Kısaca sayın kendisini tarikat şeyhi, lideri, mikrafonu sanan bozguncu tayfa..

  • Haşr 7
  • İsra 26
  • Rum 38

Bu ayetleri size okumanız için ve tebliğ etmeniz için gönderen Allah c.c değil mi? kıymetli kardeşler tekrar üzerine basa,basa iletiyorum siyasi kimlik ile şeyhlik veya sözcülük yapılır ama din ile bunları sadece yukarıda ve benzeri ayetlerle yapabilirsin, islamın siyaseti adalettir. Kanunu ise Allahın şeriyatıdır.

Milyonlarca aç sefil varken, islam ülkelerinde bu ve benzeri şeyh ve sahte hocalar yüzünden toplum ya kutuplaşıyor yada rahat yüzü görmüyor, gerçekten Hakkı için ibadet edenin ne malı ne mülkü olur elinde babadan oğula geçen saltan için Kuran ne diyor onlara benzemeyin. O dediği bu kişiler oluyor. Konu tekrar etmek gerekirse cübbeli değil sadece onun gibi başı bozuk bana göre kişiler, eğer gerçekten alim olsaydınız veya hakikatı fetö bu kadar büyümediği gibi, nurullah gibi sapıklarda türemezdi davamız tarikatı savunmak değil, dava islam sancağı, Allah ve resulu olan HZ. muhammed s.a.v başkası olamaz. Hocanız üzülecek diyede doğru bildiğimi söylemekten korkmam ben. yanlışım varsa çağırın konuşalım varsa içinizde hakikatı bilen.

Buda ayrıca şu demek değil sen hiçmi dinlemezsin Cübbeliyi ben hepsini dinlerim hatta en çok onu dinlerim, ama yanlış yaptığı vakitte söylemek bize düşüyor başkasına değil. Bizde hamd olsun yol yordam biliriz, defalarca yazdım sosyal medyasından ayet ile hadis ile siyasi işlrle kendini meşgul etme yetiştir öğrenci diye. Akılsız sofilerden yana başının ağrıdını bilirim de buna o da yol veriyor.

Gelelim Nurullah denen sapık adama, ona diyeceğim söz şu delilen Allah c.c şahit kılıp yalan söylediğin için hakkımız geçmedi ama sana karşı seni savunanlarda aynı sapıklık içinde olan kişilerdir.

Türkiye’de bazı tarikatlar siyasi mesele hakkında hiç konuşmazlar hatta konuşulması yasaktır, sebebi biz Allaha c.c kulluk edelim siyasi meselerler bizim işimiz değil diyerek kendisini terbiye ederken show peşinde koşup kanal,kanal gezip yuoutube kanallar açıp veya açtırıp paylaşın diyen hocalara söylüyorum Siz Allah c.c. yolundan saptınız size uyanlarıda aynı sapıklık içinde sürüklüyorsunuz sonrada neden bu kötülüklerden başımız kaldıramıyoruz diyorsunuz sebebi açık değil mi?

Binlerce deist en azgın zamanda sizin sesinizin en gür çıktığı zamanda türedi, binlerce atesit sizin sesinizi en fazla duyurduğunuz zamanda çıktı, eş cinsellik vb kötülükler sizin zamanınız da türedi, hocalar ve şeyhler zenginlerken halk fakirledi. Ey kendisine hoca diyen gafil, ey kendisini halife sanan çomar, sen Kuran bilmez isen senle yola giden edebi nereden bilsin.

Seçim günler oy isteyen ben iki tarikata şahitim birisi cübbeli diğeride az duyuldu ama popüler olmayan başka bir tarikat. İkiside bir birinden farksız. seçimde taraf kişilik olarak olabilirsin ama başka bir çıkar için yapamazsın bunu yasaktır,yasak!

Son olarak lafı kendisine yontanlara söylüyorum, amaç cübbeli efendinin siyaseti değil amaç bir çok tarikat ve cemaatin siyasi düşüncesi.

dinin siyaseti adalet, siyasetin dini islam

Ra’d 11 ve enfal 53 AYETLERİNE BAKINIZ.

Ersoy.k

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cübbeli Ahmet hoca : Her partinin tarikatı ve cemaati var mı ?

HIZLI YORUM YAP