İnşaat ya Resulullah diyen İsmail saymaz haklı çıktı | GÜNDEM
DOLAR

32,3830$% 0.18

EURO

35,0974% 0.01

STERLİN

41,0851£% 0.43

GRAM ALTIN

2.456,47%2,26

ÇEYREK ALTIN

4.020,00%0,36

a

İnşaat ya Resulullah diyen İsmail saymaz haklı çıktı

Gazeteci İsmail saymaz sosyal medya üzerinden paylaştığı bir mesaj ile aktrol ve pelikancı kitlesinin hedefi oldu, binlerce kişi İsmail saymazın tutuklanmasını istedi, küfür ve hakaretler bir,birini tamamlarken, eskiye dönük bir çok konuda gündeme geldi, meğerse bu şekilde bir kitap dahi varmış, bu şekilde bir dergi kapağı bile yapılıp yayınlanmış.

O gün ses çıkarmayan aktrol ve pelikancı terör örgütü ise bugün yerden yere vurduğu İsmail saymazın, o günkü elestirisine bakmamış.

Dolayısıyla akpartiye en büyük zararı veren yine aktrol çetesi oldu.

Peki İsmail saymaz bir konuda haksız olduğunu kabul edelim; hiçbir peygamber ve kutsal değer heleki İslamiyet içinde ise şakası dahi yapılmaz. Bunu bilmediğini düşünüyorum bu konuda haksız olduğunu islam ahlakı içinde olmadığını dile getiriyorum.

İsmail saymazın bunun için şöyle diyor, ben eleştiriyorum ama benden önce İstanbul’da belediyede yayınlanan bu dergi ve kitap için neden kimse ses çıkarmadı?

Ama diğer söylemin içinde haklı olduğunu söylemek gerek, özelikle sosyal medya yasasına uymayan aktrol ve pelikancı terör örgütü hesapları var, özelikle eski Akpartili ve bazı Akpartili belediye başkanları bu trolleri besliyor, iletişim ve teknoloji bakanı, Erdoğan’ın talimatını yerine getirmek zorundasınız, bu isimsiz sahte kabadayılık yapanları ya deşifre edin, yada kendi çıkardığınız ve bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözünü ikiletmeyin.

Akparti sizin babanızın malı değil.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İnşaat ya Resulullah

HIZLI YORUM YAP