İkizdere'de direnen köylülerden çağrı: Bize arka çıkın Acıma duygusu yok! | GÜNDEM
DOLAR

32,5743$% 0.17

EURO

34,7503% 0.22

STERLİN

40,2608£% 0.24

GRAM ALTIN

2.408,66%-0,98

ÇEYREK ALTIN

4.089,00%-0,74

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İkizdere’de direnen köylülerden çağrı: Bize arka çıkın Acıma duygusu yok!

İkizdere’de direnen köylülerden çağrı: Bize arka çıkın Acıma duygusu yok!

İkizdere’de direnen köylülerden çağrı: Bize arka çıkın Acıma duygusu yok! Yasağa rağmen seslerini duyurmaya çalışan köylülere jandarma müdahalesini sürdürüyor,

Köylülerden 67 yaşındaki Ayşe Baş, ”Bize arka çıkın. Bizde insanız. Acıma duygusu yok. Köylüyüz diye ezmeye bakıyorlar. 67 yaşındayım. Anamdan doğduğumdan beri böyle kara gün görmedim” diyerek çağrıda bulunduğu görüldü.

Bir çok siyasi parti lideri ise bunun durması gerektiğini Köy halkının AK partiye oy verdiğini ama gelinen noktada Cengiz İnşaat ile anlaşılmış ve köylüleri ikna etmeyi bırakın onlara müdahale etmekten başka bir şey yapmadıklarını görüyoruz açıklamasında bulunmuşlardı.

Rize Valisi  15 gün süreyle gösteri yapmayı durdurdu!

Rize valisi ise İkizdere’de protesto ve eylem yapmayı durdurdu, jandarma köylülerin kaldığı çadırları topladı. Köy halkının bir tepkisi ise askere oldu bizi koruyacağınız yerde cengiz inşaatı koruyorsunuz diyerek sitemlerini dile getirdiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen köylüler Cengiz sürecek sefasını biz çekeceğiz cefasını. Biz tapulu arazimde dahi duramıyoruz” ifadelerini kullandı.

Çalışmaya başladıktan bu yana sularımız kesik diyen köylüler ilaçlarımızı dahi su ile içemez duruma geldik< Ramazanı bize zehir ettiler. 100 yıllık ağaçları kestiler hayvanlarımızı dahi su içmeye dereye götüremiyoruz. İstedikleri kadar yasak koysunlar direnmeye devam edeceğiz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz İkizdere açıklaması yapmadığı görüldü.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Risale-i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kılıç’ın cenaze töreninde tedbirler hiçe sayıldı!

HIZLI YORUM YAP