İbo Show'un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu Serdar, Gülben, Nilgün | GÜNDEM
DOLAR

32,4125$% 0.15

EURO

35,0935% -0.12

STERLİN

41,5817£% 0.73

GRAM ALTIN

2.327,50%0,35

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,17

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu Serdar, Gülben, Nilgün

İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu Serdar, Gülben, Nilgün

İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu Serdar Ortaç oldu! Reytingler’de henüz bir başarı elde edemeyen yayının geleceği ise merak konusu oldu! Yayının bir sene içinde biteceği bu gidişle izleme sayılarının bir getirisi olmayacağı konuşuluyor.

 

9 yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show’un merakla beklenen 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde; Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ seyircileri coşturacak.

Star’da yayınlanmaya başlayan İbo Show, beşinci bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, cumartesi günü yayınlanacak. Yeni bölümün konukları ise Serdar OrtaçGülben ErgenNilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ konuk olacak.

EĞLENCE DOLU GECE

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show’da, eğlence dolu bir cumartesi gecesi yaşanacak.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ KONUKLAR

Kahkaha ve eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ unutulmaz bir geceye imza atacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP’li Kılavuz: Vatan Millet Ve Ordu Türk’tür! İhanet Kokan Hiçbir Ağız Bu Gerçeği Değiştiremez

HIZLI YORUM YAP