İBB Ezanı Türkçe mi okuttu? | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

İBB Ezanı Türkçe mi okuttu?

İBB Ezanı Türkçe mi okuttu? Şeb-i Arus Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî ölüm yılıydı, Şeb-i Arus kutlamasına değinmeyeceğim ona farklı bir gün detaylı şekilde yazacağım tabiki, eleştiri olacak mı tabii olacak.

Asıl Mesele İBB Ezanı Türkçe okuttu mu? mesele bu?

Öncelikle konuyu bilmeyen dinlemeyenler için söylemek gerekirse, ezan okunduğuna dair bilgi yok, söz yok, kanıt yok, belge yok. Ezan diye yutturulmaya çalışan ise Allahü Ekber Allahü Ekber La ilahe illallahü vallahü Ekber Allahü Ekber Türkçe olarak dile gelen bu söz için ezan diyenler oldu komik olan ise buna inanan milyonların olması, komik diyorum bu ilim yoksunları hayatlarında ne ezanın anlamını nede Türkçesini hayatlarında hiç bakıp okumamışlar.

İBB Kuranı kerimi Türkçe okuttu mu?

Evet okuttu, Kuran Türkçe okunamaz diye bir kanun var mı? Yok gelenek olarak doğrumu yanlıştır, bana göre gelenek ney ise o şekilde olmalı, yani kısacası Türkçe Kuran okutmak hata değil yada ayıp değil ama bu artık adı gösteri yada dini boyut, ayin neyse Türkçe okunması bana göre yanlıştır.

Kısacası Trol ordusu komik bir hale geldiği gibi bunları takip eden reziller ‘de Türkçe ezan okundu CHP eskiye döndü din elden gidiyor gibi yaygara çıkaranlar, peşinen söylemek lazım radikal islamın elemanı yani ihvancı terör gruplarıdır, bizim milletimizin ‘de sazan gibi atlaması ‘da çok manidar değil zaten herkes dini kendine göre yaşadığı için onların kusurudur.

Kısacası Allah bütün dillerin sahibidir. Kuran Türkçe okunamaz derseniz yanlış olur.

Diyeceksiniz ki? Ne yani hiç mi yanlış yoktu bu gösteri gibi şeyde vardı elbet onuda yazacağım..

 

Ersoy K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bitlis’te terör örgütü PKK’nın inene girildi Silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi

HIZLI YORUM YAP