Hükümet tüm bakanları ile çalışırken Millet ittifakı büyük ortağı CHP yine bildiğiniz gibi ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5965$% 0.35

EURO

34,8179% 0.17

STERLİN

40,3979£% -0.54

GRAM ALTIN

2.507,79%0,96

ÇEYREK ALTIN

4.275,00%0,67

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Hükümet tüm bakanları ile çalışırken Millet ittifakı büyük ortağı CHP yine bildiğiniz gibi !

Hükümet tüm bakanları ile çalışırken Millet ittifakı büyük ortağı CHP yine bildiğiniz gibi !

Üzücü İzmir depreminin yaraları daha sarılmamışken , İzmir belediye başkanın başsağlığı veriri gibi deprem bölgelerinde kısa süre kaldığı gerekçesi ile eleştirilirken . Bu sefer yaptıkları ” CHP yine aynı CHP” dedirtti .

 

 

30 Ekim’de meydana gelen orta şiddetli depremde 114 vatandaşın hayatını kaybetmesi, yüzlerce kişinin evsiz kalması dahi CHP’nin heykel aşkını dizginleyemedi. CHP belediyeciliği afetlere önlem almak yerine milletin parasını betona gömmeye devam ediyor. Korkunç yıkımlara sebep olan 30 Ekim depreminin yaralarının hâlâ sarılamadığı şehirde afetlere önlem almayan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi yeni heykel projelerini duyurarak “pes” dedirtti.

 

MAHALLE YIKILIRKEN…

30 Ekim’de meydana gelen orta şiddetli depremde binaları 114 kişiye mezar olan, belediye yapılarının dahi dayanıksız ve çürük olduğu ortaya çıkan İzmir’de heykel dikme yarışı ise tam hız devam ediyor.

Yeni depremlere hazırlık yapmak ya da mevcut depremin yaralarını sarmak yerine milletin parasını betona gömmeye devam eden CHP’li belediyeler afet sürecinde dahi bir yandan heykel yarışmaları düzenliyor, bir yandan yeni heykeller yapmakla övünüyor.

 

İZMİR’İN ACİL İHTİYACIYMIŞ

Merkez binası çürük çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, “büst ve heykel tasarım yarışması” düzenleyeceklerini ve başvurularının devam ettiğini ilan etti. Büyükşehir Belediyesi, duyuruyu “Ulusal büst-heykel ve proje tasarım çalıştayı yarışma başvurular devam ediyor” başlığıyla internet sitesinden yayınladı.

CHP’li belediye, 21 Eylül’de başlayan başvuru ilanını, depremin sancılarının sürdüğü 5 Kasım’da tekrar yenileyerek İzmirlilere sundu.

İnsanı değil betonu önceleyen bir diğer CHP’li belediye Bornova…

 

DEPREMZEDEYE HEYKEL!

Günlerdir evlerine giremeyen Bornovalılar, belediyeden “heykel” müjdesi aldı! Depremden en çok etkilenen ilçelerden Bornova’da, CHP’li belediye “daha heybetli Atatürk heykeli” açacaklarını duyurdu. Beze sarılı M. Kemal’in at üstündeki heykel görüntüsüyle skandal gelişmeyi İzmirlilere müjdeleyen belediyenin 4 Kasım’daki duyurusunda, “Cumhuriyet Meydanımızı, en değerli mücevherimiz Ata’mızın daha büyük ve daha heybetli heykeli ile taçlandırıyoruz. Açılışını Ata’mızı saygı ve minnetle andığımız 10 Kasım’da birlikte yapacağız” ifadeleri yer aldı. Gelen tepkiler üzerine ise Twitter paylaşımını silmek zorunda kaldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ülkücü Lider Meral Akşener Partili Cumhurbaşkanı millete zarar veriyor!

HIZLI YORUM YAP