Hilal Kaplan Yazlık Sarayı Savundu! Cumhurbaşkanını bu yazıyı okusa Hilal Kaplan'ı sınır dışı eder! | GÜNDEM
DOLAR

32,5698$% 0.04

EURO

35,0610% 0.57

STERLİN

40,8380£% 0.54

GRAM ALTIN

2.428,01%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Hilal Kaplan Yazlık Sarayı Savundu! Cumhurbaşkanını bu yazıyı okusa Hilal Kaplan’ı sınır dışı eder!

Hilal Kaplan Yazlık Sarayı Savundu! Cumhurbaşkanını bu yazıyı okusa Hilal Kaplan’ı sınır dışı eder!

Hilal Kaplan Yazlık Sarayı Savundu! Cumhurbaşkanını bu yazıyı okusa Hilal Kaplan’ı sınır dışı eder! Hilal Kaplan yine bir şeyler yazmaya çalışmış, nasıl yaranacağım Cumhurbaşkanımıza diye düşünmüş ve anahtarı bulmuş, yazlık saray için demiş ki dünya liderleri orada ağırlanabilecek, güvenlikli vs demiş ve övmeye başlamış.

Onun öncesin ‘de ise Meral Akşener’e giydirmiş, özle jete bindi diye..

Şimdi Sevgili Hilal Yaşlanıyor !

Bu yaşlanma belirtisi veya bir savurganlık, şimdi hilal hanım orası güvenli derken? Yani Türkiye’de diğer yerler güvensiz mi? Mesela Türkiye’de Cumhurbaşkanımıza saldırı olsa CHP’li İYİ PARTİLİ Hatta HDP’li buna sevinir mi?

Utanmadın mı kadın 15 Temmuz’da sokaklarda herkes vardı. Yazında Kemal Kılıçdaroğlu kahve içiyor demişsiniz. O meclis bombalanırken Ak partili kıymetli vekiller ve CHP’liler bombalanırken CHP’li vekiller genel başkanımızın talimatı ile buradayız demedi mi?

Hiç Utanmıyorsun bunları yazarken?

Evet utanmaz, hatta terbiyesiz bir kadınsın, utanıyorum bunları söylerken sana kusura bakma Hilal Kaplan sen Cumhurbaşkanını öveceğim derken ülkenin tarihini silemezsin buna kimse izin vermez.

Yahu Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlunu dövse bu ülke ne kazanır? Farkında olmadan Savunduğunuz şey yazlık saray 1 hafta kalacak demek ne demek, bir hafta için bunca para aktarılıyor demek doğru mu?

Kalkıp birde Darbeye gönderme yapıyorsun, sanki sokak ‘da olan tek siz vardınız.. sanki bu ülkenin evladı yoktu. Darbe olsa herkese karşı yapılır, tüm partilerde bunun en acı tecrübesini yaşar.

Bakın Yazlık Saray’ı savunurken Cumhurbaşkanını ortaya katmadan savunacaksınız, mesela diyeceksiniz ki bu ülkede bu şu yüzden yapılıyor  ve herkesin kullanımına açık, Kemal bey’de oraya gidebilir, devletin tüm yetkilileri orada olabilir.

Ama kalkıp ‘da efendim Cumhurbaşkanı Erdoğan güvenliği için vs demek neye gönderme?

Türkiye güvensiz mi? Şimdi Cumhurbaşkanı sokağa inse onu dövecekler mi? Bu ülkenin insanı yobaz mı?, elbette aklı selim olmayan çılgınları var fakat sevse ‘de sevmese ‘de bu millet asker yüreklidir, sevmezse bile hoşgörü ile yaklaşır, bu bugün Erdoğan yarın bir başka devlet adamı olabilir. Bu ak partinin anketler ‘de nasıl düştüğünün göstergesi, sırf laf olsun torba dolsun diye yazı yazmak, Erdoğanı savunacağım diye batırmak bu olsa gerek, cidden yazık..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Boğaziçi Üniversitesi’nin özerk olması talebiyle imza kampanyası başlatıldı! Ak Partili Melih Bulu’ya Şok!

HIZLI YORUM YAP