Hilal Kaplan Ermeni Soykırım Taraftarları tarafından aldığı ödül için Devletin politikası olduğu için ödül aldım dedi! | GÜNDEM
DOLAR

32,5955$% 0.11

EURO

35,0131% 0.35

STERLİN

40,7295£% 0.28

GRAM ALTIN

2.420,15%-0,11

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Hilal Kaplan Ermeni Soykırım Taraftarları tarafından aldığı ödül için Devletin politikası olduğu için ödül aldım dedi!

Hilal Kaplan Ermeni Soykırım Taraftarları tarafından aldığı ödül için Devletin politikası olduğu için ödül aldım dedi!

Hilal Kaplan Ermeni Soykırım Taraftarları tarafından aldığı ödül için Devletin politikası olduğu için ödül aldım dedi! Hadi Özışık ile AK partili Gazeteci Hilal Kaplan Ermeni soykırımcılarından ödül aldığı konuyla ilgili şunu dedi..

Şimdi için içinden nasıl çıkarım iyi analiz edilmiş, ama Hilal Kaplan ve Hadi Özışık denen kişinin karıştırdığı iki nokta var, efendiler, Devletin kendi politikası içinde birden fazla oyun olabilir, hatta devlet adamları hata yapabilir, İşte gazetecilide öyle bir meslek ki ağzınızdan çıkacak sözlere dikkat edeceksiniz,

Diyor ki Hilal Kaplan devletin politikası öyle olduğu için ödül aldım diyor! Yahu Hilal hanım orada olan konuşmada birçok şeyde söylediniz dilim varmıyor demeye lakin, sen devlet değilsin ki? Kaldı ki soykırım iftirasını atanları alkışladın yahu sen, şimdi her şeyi bir kenara atalım hatayı devlet yaptı bana bir şey demeyin mi diyorsun? Yani devletimiz seni kandırdı mı?

Kendi ağzınla diyorsun ki ben tarafta yazardım, beni kimse tıklamıyor, peki seni kimse tınlamazken sen kendi, kendine ben Erdoğancıyım o dönem diyorsun ve Topu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a atıyorsun?

Bir kaç isim daha verdin umarım o kaynakları da kesmeden yayınlarsın.

Samimi olmadığını o kadar çok görüyorum ki neden mi, İsmail Saymaz için dediğin o  örgütle görüşme meselesine adam bangır, bangır cevap verdi yayınladı her şeyi..

Peki sen ödülü geri verdin mi sonrasında hayır?

Hilal Kaplan tam canan Kaftancıoğlu’na iftara atacaktı Soykırımcı diye, ama elinde patladı neden mi Allah’tan açıklama yapmış, Hadi’de iyi yakalamış tebrik ederim.

Hilal Kaplan’da sözlerin bazılarına takılmış, çağrışım var tazminat ödemeye diye..

Sonra Hadi diyor ki çık açıklama yap özür dileyeceğim diyor..

Hilal Kaplan ayrıca tüm partiler Biden için bildiri yayınlamasını görmezden gelip tepki vermişler demesinin hata olduğunu söyledi diye tepki gösteriyor, ne yapacaklar Hilal Kaplan bakanlık değil ki adamlar, meclisi derhal toplayalım dediler daha ne diyecekler?

Kısacası Hilal Kaplan konuşmaları beni tatmin etmedi, halen çelişkili konuşuyor Ahmet Davutoğlu içinde ben onu desteklemedim diyor bakalım öyle mi?

bal gibi destekledi, Çünkü desteklemek zorunda onu o makama getiren kişi bizzat Erdoğan değil miydi? İki dk önce ben her zaman Erdoğancıyım diyen kişi onun sözünü çiğneyebilir mi? Çiğneyemez..

Ak Partinin en kötü örneği ise siviller oluyor sivil derken sivil gazeteciler, bunlarda eleştiri odağı olmaz, güce göre yelken açanlar, Hilal Kaplan’da aynen öyle neden mi?

Taraftan bilirim Hilal Kaplan’ı ben o günlerde demokrat görünen kadının birisiydi hakkı vermek lazım koku alması diğerlerinden daha farklıydı, koku derken yanlış anlaşılmasın gücü önceden görebilir Hilal Kaplan. öyle salak bir tipte değil. Oldukça zeki yoksa o koltukta bunca sene durmazdı değil mi?

Ben unutmadım Hilal Kaplan o terörist bebek katili için söylediğin o sözleri, ben unutmadım o gün yazdığın kaleme aldığın yazıları.. Hepimiz oradaydık diyorsun, biz yoktuk mesela? 

Sen nasıl vardın ki?

Kısacası Hilal Kaplan gibi gazeteciler gün gelir söner gider adları dahi kalmaz, kalsa da övülecek sözleri olmayacağını garanti ederim, çünkü bu devlet taaa ilk kurulduğundan bu yana çok gördü bunları hepsi de hak ettiklerini misliyle aldılar. Çünkü Allah adil olandır.

İşin garibi canlı yayında devlet yaptı Erdoğan öyle dedi gibi sözlerle topu direk Cumhurbaşkanına atıyorsunuz çok garip, burada olan tehlike şu benim görüşüme göre Cumhurbaşkanı bir gün değişirse ne diyeceğim ayağı bu?

Yahu Allah insanı neden yaratmış diğer varlıklardan ayıran özelliği ney? Düşünebilen bir varlık, karar verebilen bir zekaya ve özgürlüğe sahip olması değil mi?

Hadi gittin oldu, davetlisin eyvallah sana köşe yazılarını ‘da mı Erdoğan yazdırdı mı oluyor?

Sayın Cumhurbaşkanı sanki tutup yazın övün demiş gibi? Bu resmen milletin aklıyla alay etmekten başka bir şey değildir? Ne yani Cumhurbaşkanın her dediğini bugün okeylerim yarın dönerse bende dönerim kimsede bana hesap soramaz mı? Ben ona bağlıyım mı diyorsunuz yani?

Kimse kusura bakmasın Kimse Erdoğan’a bağlı değil, Sayın Cumhurbaşkanının tarzı ‘da bu değil, zorla, direterek yanında adam tutmaz.

Bu resmen devlete bana bunlar böyle yaptırdı demektir, hatırlarsınız belki devletine katil diyenler vardı? Kimdi o devlet katil diyen? Hiç şaşırmadım..

işin dahada kötüsü şu

2010 yılında BBC Türkçe’ye konuşan Erdoğan, Türkiye’deki 100 bin Ermeni’yi kovabileceğini belirterek “Ülkemde, 170 bin Ermeni var; bunların 70 bini benim vatandaşımdır. Ama yüz binini biz ülkemizde şu anda idare ediyoruz. E ne yapacağım ben yarın, gerekirse bu yüz binine hadi siz de memleketinize diyeceğim, bunu yapacağım. Niye? Benim vatandaşım değil bunlar. Ülkemde de tutmak zorunda değilim.” demişti.

Bu sözler üzerine Erdoğan’ı eleştiren Hilal Kaplan “100.000 Ermeni’yi “gerekirse kovarız” diyebilen Başbakan, 100 yıl önce atalarının ‘gerekeni’ yapmadığına kimi inandıracak acaba?” sözleriyle tepki göstermişti.

kanıt isteyecekler

Hilal kaplan ermeni soykırımı destekledi mi

Ben baştan sonra Erdoğancıyım demişti değil mi?

Külliyen yalan.. Hani Erdoğancıydın? Hani devlet politikası gereği böyle konuşuyordun? Sen kim devlet politikası kim. Senin haddine mi bu devletin politikasına yön verebilmek. Ben Erdoğancıyım öylemi? Kusura bakma Erdoğan o dönemde senin gözünde güçlü olmadığı için eleştiriyordun dahası da vardı değil mi? vardır elbet.. sonra güç kazanınca savunan oldunuz öyle mi öyle..

Ak partili gazeteci olmak veya Erdoğancı gazeteci olmak bugün onu övmek ile kalmaz, hata yaptığında uyarabilmek, doğru yaptığında ellerin patlayana kadar alkışlayabilmektir,

Bu aslında şudur devletçi olmak, milletçi olmaktır, sen bugün sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu veya yapacağı hatayı veya rahatlıkla soru sorup bunu anlatabiliyorsan eyvallah, ama maalesef değilsin, Sen Erdoğancı sonradan oldun, onu da yapamadın, yapamazsın..

Çünkü devlet adamına bağlı olan tek kurum devlet memurudur, sen devlet memuru değilsin, devletçi olmak devletini savunmaktır, devlet adamını savunmak veya görevlisini savunmak başka şeydir,

Bu devlet devlet adamlarına emanettir, herkes gibi onlarda bugün var yarın yoklar Hilal Kaplan.

Hadi beye de sitemim var. Bir gazeteci olarak her verdiği cevaba kafa salladın, her sorunun bir videosu vardı, önceden hazırlanmış, keşke daha net sorular olsaydı ve eleştirebilecek durumda olsaydınız ‘da sizi de alkışlasaydım,

Ama alkışlanacak pekte bir şey yapamadınız.

Kısacası merak içinde beklediğim sorulara cevaplar şu oldu

bana bunu yapanlar Davulcular dedi, bana bunu yapanlar HDP ile iş tutanlar dedi, bana bunu yapanlar fetöcüler dedi, bizde yedik.. öyle mi?

yahu akıl var mantık var. internet elinizin altın’da kendi izleyenlerinizi inandıra bilirsiniz’ de ya araştıran kişileri inandırabilir misiniz?

bakın arşivlere 2010 yılından kalan bir mesajı var mı Kaplanın.. silinmiş.. neden?

Neden siler bir insan geçmişini?

Bir insanın duruşu olur geçmişte yaptığı sözleri ben yaptım diyebilmeli kişi, yoksa o benlik ben değildir akıl alıyordur değil mi?

aynen öyleeee güzel kardeşim.

Özet olarak. ben yapmadım o yaptı cevapları yetersiz kaldı.. ikna edecek veya aydınlatacak durumda yok.

Ahmet Davutoğlu’nu zerre sevmem, ona da meydan okumuş Hilal Kaplan hangi vasıfla?

Ahmet Davutoğlu bir partinin genel başkanı, Ak Partinin eski genel başkanı ve eski başbakan değil mi şimdi çıkıp Hilal Kaplana Hilal Kaplan gibi cevap verse ne olacak?

Tüm yaptığım işlerden sorumlu sayın Erdoğan’dır dese ne diyecek Hilal Kaplan ben cevap vereyim olur mu Ahmetbey öyle şey diyecek evet aynen öyle olur mu Hilal Kaplan öyle şey.. olmaz 🙂

 

 

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanı Soylu, Yaygınyurt Yaşam Kulesi’ni ziyaret etti

HIZLI YORUM YAP