HDP’den Tarikatçı Cübbeli Ahmet’e yanıt: Allah belanı versin | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

HDP’den Tarikatçı Cübbeli Ahmet’e yanıt: Allah belanı versin

HDP’den Tarikatçı Cübbeli Ahmet’e yanıt: Allah belanı versin, geçtiğimiz günlerde Tarikatçı Cübbeli Ahmet’in yaptığı açıklama ile siyasi arena hareketlendi!

DİNİ BIRAKTI SİYASETE SOYUNDU!

Son dönemlerde siyasi açıklama ve paylaşımlar yapan Tarikatçı Cübbeli Ahmet’in hedef aldığı HDP partisi sert dille Cübbeli Ahmet’e cevap verdi! Daha öncede pek çok açıklamasında farklı kişileri hedef alan Cübbeli Ahmet’e sosyal medyadan dini bıraktı siyasete soyundu yorumları yapılmıştı.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz hafta kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Mahmut Ünlü, HDP ve seçmenini hedef alarak, “PKK militanlarını destekleyen ve bölünme niyetiyle HDP’ye rey verenleri vatandaşlıktan çıkarmazsanız vatanın bütünlüğünü sağlayamazsınız ve bölünmeyi önleyemezsiniz” demişti.

ALLAH BELANI VERSİN CÜBBELİ AHMET!

Cübbeli Ahmet isimli Tarikatçı hocaya cevap veren HDP vekili sert dille eleştirdi, Cübbeli Ahmet son 5 yıldır eleştirilerin hedefi olmaya devam ederken, Cemaati içinde Cübbeli Ahmet’e siyasetten uzak dur dendiği iddia ediliyor!

Cübbeli Ahmet sevenleri ise onu Mahmut Efendi Hz denen hocanın mikrofonu olarak tanıyor!

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün geçtiğimiz hafta yayınladığı bir videoda HDP’ye ve seçmenlerine yönelik sözlerine bir tepki de TBMM Genel Kurulu’ndan geldi.

Meclis Genel Kurulu’nda ‘Cübbeli Ahmet’e hem Türkçe hem de Kürtçe tepki gösteren HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, “HDP’lilerin Cübbeli Ahmet Hoca’ya sözünü buradan ifade etmek istiyorum: Cübbeli…” dedi. Sözlerine daha sonra Kürtçe devam eden Şaşmaz “Allah belasını versin” dedi.

HDP’den Tarikatçı Cübbeli Ahmet’e yanıt

‘Bedduasını ilettim ona’

AKP Isparta Milletvekili Recep Özel’in “Ne dediğini anlamadık” sözleri üzerine HDP’li Kaçmaz “Allah belasını versin.’ dedim. Bedduasını ilettim ona” diye konuştu.

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, “Hüseyin Bey, Türkçe söyleseydin de biz de anlasaydık” ifadeleri üzerine bu kez Kaçmaz “Allah belasını versin’ dedim, bedduasını kendisine iade ettim. Allah belasını versin!” ifadelerini kullandı.

Habersol

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Nebati’den ‘Güldür Güldür’ paylaşımı

HIZLI YORUM YAP