Hatay'da dehşet anları yangın sonrası birde hortum! | GÜNDEM
DOLAR

32,5705$% 0.08

EURO

35,0445% 0.57

STERLİN

40,8520£% 0.66

GRAM ALTIN

2.435,42%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%0,15

a

Hatay’da dehşet anları yangın sonrası birde hortum!

Türkiye’de son yıllarda medyada gelen doğa olayları fazlası ile arttı, yangınlar, hortumlar, su azalması, seller daha bir çok doğa olaylarının artması ise değişen dengeleri getiriyor. Hortum sonrası bazı trol hesaplarının hortumun çıkış sebebinin insanların CHP ve fetöye bağlaması ise dikkat çekti.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde dün çıkan yangın sırasında alevlerin yaklaştığı bir fabrika, tedbir amacıyla tahliye edildi. Tahliye sırasında fabrikanın önünde oluşan hortuma kapılan otomobilin sürücüsü, firmanın genel müdürü Selma Yılmaz’ın beli kırıldı.

DHA’nın haberine göre, İskenderun’da dün saat 14.00 sıralarında çıkan yangında alevlerin yaklaştığı Sarıseki Mahallesi yakınlarındaki Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir filtre fabrikası, tedbir amacıyla tahliye edildi.

Bu sırada fabrikanın önünde hortum oluştu. Firmanın genel müdürü Selma Yılmaz’ın içinde bulunduğu otomobil, hortuma kapıldı. Hortumun havaya kaldırdığı otomobil, bir süre sonra yere çakıldı.

Yaralanan Yılmaz, çağırılan ambulansla Adana’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Beli kırıldığı belirlenen Yılmaz, tedaviye alındı.

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarında FETÖ operasyonu: 31 gözaltı

HIZLI YORUM YAP