Hatay/Erzin Mahmutlu Mahallesinde Suriyeli Uyruklu Ailelerin Düğününde Kavga Çıktı! Emniyet silah kullanmak zorunda kaldı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5509$% -0.01

EURO

34,8813% -0.03

STERLİN

40,6168£% 0.15

GRAM ALTIN

2.437,24%0,31

ÇEYREK ALTIN

4.075,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Hatay/Erzin Mahmutlu Mahallesinde Suriyeli Uyruklu Ailelerin Düğününde Kavga Çıktı! Emniyet silah kullanmak zorunda kaldı!

Hatay/Erzin Mahmutlu Mahallesinde Suriyeli Uyruklu Ailelerin Düğününde Kavga Çıktı! Emniyet silah kullanmak zorunda kaldı!

Hatay/Erzin Mahmutlu Mahallesinde Suriyeli Uyruklu Ailelerin Düğününde Kavga Çıktı! Emniyet silah kullanmak zorunda kaldı! Ülkelerinden kaçarak Türkiye’ye sığınan milyonlarca Suriyelinin karıştığı olaylar artmaya devam ediyor!

Emniyet ekipleri Suriyeliler arasında çıkan kavgayı ayırmak için silah kullanmak zorunda kaldı!

Milyonlarca kişi ise görüntüler sonrası Misafirliğin artık bitmesi gerektiğini ve tüm Suriyelilerin ülkelerine dönmesi gerektiğini sosyal medyada dile getirdi.

Ak Parti ve MHP sığınmacıların gönderilmeyeceğini daha öncede belirtmişti, Ak partili bir çok Yazar’da Suriyelilerin Türkiye’de kalmasına sıcak bakıyor.

Muhalefet partisi CHP, İYİ PARTİ, ZAFER partisi Suriyelilerin tamamını ülkelerine göndereceğini savunuyor.. Yaşanan gerilimlerin artması ile iktidar partisi Ak parti ve MHP ise seçim öncesi Suriyelilerin tamamını gönderip göndermeyeceği ise merak konusu..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2023 Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı?

HIZLI YORUM YAP