Hande Fırat Bir Garip Çanta Tartışmasına Girdi! | GÜNDEM
DOLAR

32,3334$% 0.23

EURO

35,1034% -0.15

STERLİN

41,0095£% -0.09

GRAM ALTIN

2.307,38%1,33

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%0,17

a

Hande Fırat Bir Garip Çanta Tartışmasına Girdi!

AK partiye yakın gazetecilerden Hande Fırat Hürriyet Yazarı. Öyle bir duruma düşürdü ki Emine Erdoğan’ı, bunu samimi olarak söylüyorum muhalefet para verse yaptıramazdı!

Emine Hanımın Çantası Çakma dedi!

Kimse kusura bakmasın, Cumhurbaşkanının eşi çakma çanta ile gezecek öyle mi? buna kargalar bile güler, orijinal olanı çok pahalı ama Cumhurbaşkanı eşi de toplumda ve Dünya’da izlenen birisi neticede çakma çanta ile dolaşacak hali yok.

Şimdi Hande Fırat bu yazıyı nasıl yazdı ben anlatayım, kimden izin aldı yazmak için? Erdoğan’ı bu şekilde savunmanız son derece yanlış, Aldığı maaş belli, çocuklarının damadının kazanılan paralar ortada duruyor doğrumu, kime ne aldıysa aldı dersin geçersin, belki de almadı hediye verildi, Emine hanım ne yapsın 25 kuruşluk poşetle mi dolaşsın?

Arkadaşlar neticede oy verdi bu millet, parayı yöneten, siyasetçilerin durumunu tartışmak yerine geleceğe bakmak daha doğru olur, Ama tekrar edeyim Hande Fırat belki de istemeyerek Emine hanımı Cumhurbaşkanının en fazla eleştirildiği ve ekonomik olarak ‘da eleştirilerin hedefi olduğu bu günde bu şekilde savunman son derece yanlıştı,

Erdoğan’ı savunmak sadece yazmak değil, sen çakma çanta desen ‘de kimse inanmaz hatta artık belgesi ‘de çıksa kimse inanmaz buna.

Bunun kararını halk verir belki de öyle görmek istiyor bir grup, o ayrı bir tartışma meselesi. Siyasetçilerin kendi kavgalarına bir gazeteci girer ‘de böyle savunursa hem kendini hem de savunduğu kişiyi zor duruma düşürür.

Sana ne Hande ister 50 milyonluk çanta takar, ister 400 milyon euro değerinde çanta ile gezer. Bunun savunucusu sözcüsü sen değilsin. Haddini bil! Birde şu yazar vardı Hadi Özışık sitesi ‘de kılıçdaroğluna kapat çanta çakma demiş arkadaşlar. Kusura bakmayın Cumhurbaşkanının Eşi Emine Hanım çakma çanta ile dolaşıyor demek sizi bilmem’de bana yakışmıyor. Tabiki Cumhurbaşkanı ‘da Emine hanımda lüks yaşayacak ne yapsın poşetle mi gezsin?

Ersoy. k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bursa’da Suriyeli kadın Koca benim, 6-7 yıldır birlikteyiz

HIZLI YORUM YAP