Hamza Yerlika'dan dikkat çeken sahte diploma adımı: O haberlere erişim engeli getirtildi! | GÜNDEM
DOLAR

32,3452$% 0.28

EURO

35,1294% -0.04

STERLİN

40,8685£% -0.37

GRAM ALTIN

2.310,45%1,45

ÇEYREK ALTIN

3.974,00%0,22

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Hamza Yerlika’dan dikkat çeken sahte diploma adımı: O haberlere erişim engeli getirtildi!

Hamza Yerlika’dan dikkat çeken sahte diploma adımı: O haberlere erişim engeli getirtildi!

Hamza Yerlika ‘dan dikkat çeken sahte diploma adımı: O haberlere erişim engeli getirtildi! Hamza Yerlikaya’nın sahte lise diploması sonrası üniversiteye kayıt olduğu mahkeme raporlarınca açıklanmıştı, Sahte diplomalı Hamza Yerlikaya’nın haberlere erişim engel getirtildiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, eski AKP milletvekili ve eski güreşçi Hamza Yerlikaya’dan sahte diploma haberlerine ilişkin dikkat çeken bir adım geldi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, eski AKP milletvekili ve eski güreşçi Hamza Yerlikaya’nın lise diplomasının sahte olduğu ortaya çıkmıştı.

Konuya ilişkin birçok siyasetçi açıklama yaparken, onlarca web sitesinde de konuya ilişkin haberler yapılmıştı.

İfade Özgürlüğü Derneği’nde (İFÖD) yer alan habere göre, sahte diploma skandalına ilişkin haberler, tweetler ve YouTube videolarının aralarında bulunduğu toplam 125 URL, kişilik hakları ihlali gerekçesiyle, Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği‘nin 28 Aralık 2020 tarih ve 2020/6242 sayılı kararı ile erişime engellendi.

İşte o haberlerden bazıları:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, eski AKP milletvekili ve eski güreşçi Hamza Yerlikaya’dan sahte diploma haberlerine ilişkin dikkat çeken bir adım geldi.   336        Shares          276       58                      A+A-   Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, eski AKP milletvekili ve eski güreşçi Hamza Yerlikaya’nın lise diplomasının sahte olduğu ortaya çıkmıştı. Konuya ilişkin birçok siyasetçi açıklama yaparken, onlarca web sitesinde de konuya ilişkin haberler yapılmıştı.   İfade Özgürlüğü Derneği'nde (İFÖD) yer alan habere göre, sahte diploma skandalına ilişkin haberler, tweetler ve YouTube videolarının aralarında bulunduğu toplam 125 URL, kişilik hakları ihlali gerekçesiyle, Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği‘nin 28 Aralık 2020 tarih ve 2020/6242 sayılı kararı ile erişime engellendi.İşte o haberlerden bazıları: Kaynak: Hamza Yerlika'dan dikkat çeken sahte diploma adımı: O haberlere erişim engeli getirildi

Kaynak: Gunboyu

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

OLAY TV yerine yeni kanal geliyor! Hükumet şimdi nasıl baskı yapacak?

HIZLI YORUM YAP