Halk Tv: İhbar ediyoruz! Pedofilinin savunucusu Furkan Muslu'dan bu kez nefret suçu | GÜNDEM
DOLAR

32,3161$% 0.2

EURO

35,1395% 0.02

STERLİN

41,0912£% 0.17

GRAM ALTIN

2.294,67%0,78

ÇEYREK ALTIN

3.951,00%-0,26

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Halk Tv: İhbar ediyoruz! Pedofilinin savunucusu Furkan Muslu’dan bu kez nefret suçu

Halk Tv: İhbar ediyoruz! Pedofilinin savunucusu Furkan Muslu’dan bu kez nefret suçu

Halk Tv: İhbar ediyoruz! Pedofilinin savunucusu Furkan Muslu’dan bu kez nefret suçu, Manşetten duyurulan haber bir kez daha nefretin boyutunun ne derece yüksek olduğunu gösterdi, Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Halt Tv çalışanını hedef alan Furkan Muslu paylaşımı ile akıllara nefretin, kinin boyutunu bir kez daha getirdi..

Çalışma arkadaşımız, canımız Uğur Yanıkel’i dün kaybettik… Bugün memleketinde defnedilen arkadaşımız Uğur, Hiranur Vakfı’ndaki istismarı savunan Furkan Muslu tarafından hedef alınarak nefret suçu işlendi. Furkan Muslu’nun başlattığı suça troller de ortak oldu. İşte nefret suçunun delilleri…

Kurumumuzun YouTube Koordinatörü, çalışma arkadaşımız, canımız Uğur Yanıkel, dün Beşiktaş Vodafone Park Stadı’nın yanında bulunan parkta dengesini kaybederek yaklaşık 3 metrelik yükseklikten düştü. Yerde bir saate yakın baygın halde yatan arkadaşımızı bu süre içerisinde kimse fark etmedi. Ambulansla Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Uğur’umuz, burada hayatını kaybetti.

Dün ailesi, arkadaşları ve sevenleri Okmeydanı Cemevi’nde helallik alındıktan sonra gözyaşları içinde memleketi Ardahan’a uğurladı. Bugün ise Ardahan’ın Damal ilçesi Yukarı Gündeş köyündeki cemevinde gerçekleştirilen cenaze töreninden sonra Mustafa Kemal mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı.

Çalışma arkadaşları olarak Uğur’umuzun cenazesinin haberini yazdık, videolarını gözyaşları içinde düzenledik. Bizlere bu süreçte destek olup taziye mesajlarını esirgemeyen okurlarımız ve izleyicilerimizle sosyal medya hesabımız üzerinden paylaştık. Uğur’umuzun ardından binlerce güzel mesaj gelirken troller de durmadı.

İstismar savunucusu Uğur’umuzu hedef aldı

Daha Uğur’umuzun defnedildiği toprak kurumamışken Furkan Muslu isimli kişi sosyal medya hesabından hayatını kaybetmiş arkadaşımız Uğur Yanıkel’i hedef gösterdi. Peki kimdir bu Furkan Muslu? Biz Furkan Muslu’yu, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’ndaki Türkiye’yi ayağa kaldıran istismar davasından biliyoruz. Furkan Muslu isimli bu şahıs, 6 yaşındaki çocuğun Kadir İstekli ile evlendirip cinsel istismara maruz bırakılmasına sebep olan Hiranur Vakfı kurucusu ve kızın babası olan Yusuf Ziya Gümüşel’e ‘hoca efendimiz‘ deyip arka çıktığı paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Bir çocuğun cinsel istismara maruz bırakılmasını savunan Furkan Muslu, bu kez de henüz 27 yaşında hayatını kaybetmiş arkadaşımız Uğur Yanıkel’i hedef aldı. Yaptığı paylaşımla nefret saçan Furkan Muslu, canımız Uğur’umuzu 6 yaşındaki çocuğa istismar haberinin sosyal medya paylaşımlarını hazırladığını söyleyip fotoğrafını paylaştı. Yine Furkan Muslu denen ve istismarı kollayan şahıs, “Alma mazlumun ahını… Alma mazlumun bedduasını” diyerek nefret suçunu işledi. Paylaşımına gelen tepkiler üzerine hesabını kilitleyen Furkan Muslu, daha sonra paylaşımını da sildi. Ama Furkan Muslu’nun arkadaşımız Uğur Yanıkel’e yöneliik işlediği nefret suçu Halk TV alesinden kaçmadı.

Furkan Muslu’nun nefret suçu içeren ve bu suçu yayan paylaşımı trolleri de harekete geçirdi. Birçok hesaptan hem halktv.com.tr’nin Twitter hesabından yapılan “Uğur’umuza veda” paylaşımının altına hem de ayrı paylaşımlarda arkadaşımız Uğur Yanıkel’e yönelik nefret içeren tweetler atıldı. Bu tweetlerin hepsinin ortak noktası Hiranur Vakfı’ndaki istismara arka çıkan hesaplar olmaları.

İşte Furkan Muslu’nun başlattığı ve trollerin katıldığı suçun delilleri:

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sessiz İstila 4 yayında, sosyal medyada gündem oldu

HIZLI YORUM YAP