Hakim Esat Toklu davasını göreceği TOGO Kuleleri müteahhidin doğum günü partisine katılmış | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Hakim Esat Toklu davasını göreceği TOGO Kuleleri müteahhidin doğum günü partisine katılmış

Hakim Esat Toklu davasını göreceği TOGO Kuleleri müteahhidin doğum günü partisine katılmış

Hakim Esat Toklu davasını göreceği TOGO Kuleleri müteahhidin doğum günü partisine katılmış, CH’2li vekilin ortaya çıkardığı görüntüler ise sosyal medya üzerinden yayınladı, konuyla alakalı ise bir bölge hakimi davası göreceği kişinin makamına gider mi diyerek sordu.

Konu ise gündeme Sedat Peker’in sözleri ile gündeme gelmiş ve Ankara Bölge Hakimi cevap vermişti tüm bu olaylardan sonra belgeler ve söylemler üzerinden yayınlanan faturalar ile Bölge hakimini Sedat Peker tuzağa düştün, şekere koşan arı gibisiniz demişti.

Süreç soncunda katıldığı doğum günü ‘de görüntülenen hakimin görüntüleri medyaya servis edildi. CHP’li vekilin soruları ise henüz cevap bulmaması ise gözlerden kaçmadı.

Konuyla alakalı ise CHP konuyu mecliste tartışmaya devam ederken Savcılara bir kez daha seslendi, görevinizi yapın..

KRT’nin aktardığına göre; Esat Toklu’nun, TOGO Kuleleri’ni yapan firmanın patronunun mahkemesinden önce, patronun doğum günü partisine katıldığı görüntüler ortaya çıktı.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başaran, “Ankara Bölge İstinaf Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Togo Kuleleri’ni yapan firmanın patronunun mahkemesinden önce, patronun doğum günü partisine katılıyor. Hem de patronun ofisinde! Devletin hakimi, müteahhitin ofisine gider mi?” ifadelerini kullandı.

Kaynak: KRT

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ülkücü Mahkum Alper Çözeli ’den önemli ve sert uyarılarda bulundu!

HIZLI YORUM YAP