Hain İskilipli Atıf neden idam edildi? | GÜNDEM
DOLAR

32,3831$% 0.19

EURO

35,0502% -0.08

STERLİN

41,0767£% 0.42

GRAM ALTIN

2.325,40%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.022,00%0,45

a

Hain İskilipli Atıf neden idam edildi?

Hain İskilipli Atıf neden idam edildi! bir çok kişi bu kişiyi alim olarak kabul eder! Fakat işin gerçeği bu değil gerek Osmanlı dönemin de gerek Cumhuriyet dönemin ‘de bu kişi hiçbir ünü yoktur!

Bir çok kişi bu kişi için efendim bu kişi bir çok kişiyi Müslüman yaptı dediğini görüyoruz ne kaynak var ne belge. Bir kez İskilipli Atıf şapka yüzünden asılmadığını belirtmek gerekiyor, çünkü Osmanlı döneminde yine aynı şekilde şapkalar yani fesler ‘de karşı duranlar. O dönem dahi İskilipli için o dönemde yani Osmanlı döneminde bu kişi için dinle alakası olmadığını bildirdi.

Kısacası MAHFİL dergisini okursanız bu kişinin yazılarını okursanız dinle alakası olmadığını görürsünüz, Osmanlı dönemin de dahi bu kişi dinle alakası olmadığını söylerlerdi.

Milli mücadele olan kişileri hain olarak niteleyen bir grubun başıydı İskilipli! İngilizlere karşı savaşmayın diyerek halka karşı probaganda yapmaya başladılar. Gerçi her bilgiyi okuyan kendisi dahi bulur. kuvvacılar din düşmanı ilan ettiler, broşürler dağıtıldı, ingilizler size sahip çıkacaklar denildi. Teâli-i İslâm Cemiyet adı altında İngilizlere destek olundu o vakitte İngilizlere istihbarat servisine çalıştılar.

Bunlar gizli değil aslında herkesin bulacağı bilgiler. Konu Cumhuriyet değil, bugün Amerika veya İsrail size biz sahip çıkarız devletinizle ve askerleri ile savaşın dese! kaçınız kabul eder..  Aslında biraz daha araştırıp fesat cemiyeti kim olduğunu göreceksiniz.

Şimdi milletine ve dinine bunu yapan adamı kahraman gibi gösterenlerin Türk milletini ve Dinine karşı olduklarını bilmeniz gerekmiyor mu?

Ersoy.K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Metro turizm de taciz skandalı! Galip Öztürk sessiz!

HIZLI YORUM YAP