Gözden Kaçmasın Berat Albayrak Sahaya indi, Süleyman Soylu Yuhalandı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Gözden Kaçmasın Berat Albayrak Sahaya indi, Süleyman Soylu Yuhalandı!

Gözden Kaçmasın Berat Albayrak Sahaya indi, Süleyman Soylu Yuhalandı! Şampiyonluk yaşayan Trabzonspor büyük bir olaya daha şahitlik etti, Türkiye cumhuriyetinin önemli bakanlarından olan sayın Berat Albayrak, ailesi ile birlikte maçı sahada izledi.. Taraftar grupları arasında.

ALBAYRAK TÜRÜBÜNDE!

“Berat Albayrak aktif siyaset yapmasa da, daha öncede Trabzonspor taraftarı olduğunu bildirmişti, Maçlara ise gidiyor, her durumda Trabzonspor aşkını anlatabiliyordu.”

SOYLUYUNUN YUHALANMASI SÜPRİZ DEĞİL!

Tribünlerde olan binlerce taraftar Sedat Peker yazısını gördü, Maç sonu Şampiyonluk kutlamasında Süleyman Soylu ‘da mikrofonu eline alınca, yuhalandı! Sürpriz değil bir, bakan eline mikrofon alıp bunu yaparsa Yuhalanır, Süleyman Soylu artık kendi memleketinde yuhalanması ise Ak partide dengeleri değiştiriyor.

Berat Albayrak maç öncesi ve sonrası tepki almadı taraftar grubundan.

Uzun zamandır Süleyman Soylu ve ekibi tepkilerin gündeminde yer alırken, böyle bir yerde insan kendi memleketinde yuhalanması ise Ak partinin gelenekçi kişilerin dikkatinden kaçmaz, Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dikkatin ‘den kaçmaz. Süleyman Soylu bana göre miladını doldurma noktasına gelmiştir, Bu son olay unutulmaz kolay, kolay.

Soylu Giderse eyerine gelecek isimde belli. Peki ya Berat Albayrak? Onun yeri belli mi? Elbette belli, eski olduğu yer Hazine değil, bir önceki yeri, üstelik döndüğü an eskisinden daha güçlü olacaktır.

Aslında yuhalanma olayı dediğim gibi sürpriz değil. Maç öncesinde o mesaj verildi. Erdoğan elinden geleni yapsa da artık bana göre dönüş yok..

“Yıpranmaya başlayan bir bakan, Yuhalanan bir bakan, Parti içerisinde hangisi olursa olsun, asla kabul görmez.”

O sebep ile yakın zamanda gidişini görmek Ak Parti içinde nefes alacak bir alan olmasına sebep olabilir. “Yenilenmek kabuk değişmek gerekiyor, yoksa bu kadro ile seçimi Ak partinin kazanması mümkün değil.”

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Eren Bülbül paylaşımı! Büyük hata gözlerden kaçmadı!

HIZLI YORUM YAP