Gerici Rabıta Vakfı, Çatalca'da Nesin Vakfı'na dava açamıyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,3793$% 0.18

EURO

35,0612% -0.13

STERLİN

40,9826£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,18%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%-0,41

a

Gerici Rabıta Vakfı, Çatalca’da Nesin Vakfı’na dava açamıyor!

Gerici Rabıta Vakfı, Çatalca’da Nesin Vakfı’na dava açamıyor! İsmailağ cemaati üyelerinin Çatalca’da olan olayla ilgili olarak sürekli açıklama yapması ve  Nesin Vakfını hedef alarak çocuklarına kadar hedef allarına karşı açıklama yapıldı

Gerici İsmailağ cemaati için

Uzun süredir Nesin Vakfı’nı ve vakfa ait Çatalca’daki Nesin Çiftliği’ni hedef gösteren gerici Yeni Akit Gazetesi’nin haberlerine ilişkin bir açıklama yapan Nesin Vakfı, “Yeni Akit ‘gazetesi’ Nesin Vakfı aleyhine yalan haber yapmaya ısrarla devam ediyor. Dava açmak işe yaramaz çünkü tecrübeyle sabit ki şirketin adını değiştirip tazminat ödemiyorlar” ifadelerine yer verdi.

İSMAİLAĞACILARA DESTEK OLUYORLAR

İsmailağa Cemaati’ne ait Rabıta Vakfı, Nesin Vakfı’nın Çatalca’daki arazisinin yanına kaçak inşaat yaptı. Cemaat üyeleri uzun bir süredir Nesin Vakfı’nı ve çocukları hedef alarak açıklama üstüne açıklama yaparken gerici Yeni Akit Gazetesi de İsmailağa Cemaati’ne destek olmak için günlerdir Nesin Vakfı’nı hedef gösteriyor.

Açıklamada, “Yeni Akit ‘gazetesi’ Nesin Vakfı aleyhine yalan haber yapmaya ısrarla devam ediyor. Dava açmak işe yaramaz çünkü tecrübeyle sabit ki şirketin adını değiştirip tazminat ödemiyorlar. Bu yalan ve iftiralar gururumuzdur ve bizi güçlendirmektedir” denildi.

KAÇAK YAPI YIKILAMADI

Geçtiğimiz Ağustos ayında da İBB ekipleri, İsmailağacıların Nesin Vakfı’nın arazisini yanına yaptığı kaçak yapının yıkım işlemi başlayacağı esnada Bölge İdare Mahkemesi yıkım işlemine ilişkin yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Bu yüzden de İBB ekipleri kaçak inşaatın yıkım işlemi gerçekleştirememişti.

Kaynak: Birgün

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kardeşlerim 25. Bölüm Fragmanı yayınlandı Doruk evi terk ediyor!

HIZLI YORUM YAP