Gerici Bir imam, kadınların üniversite eğitimi almasını haram | GÜNDEM
DOLAR

32,3313$% 0.24

EURO

35,1130% -0.06

STERLİN

41,0225£% 0.01

GRAM ALTIN

2.293,81%0,73

ÇEYREK ALTIN

3.952,00%-0,67

a

Gerici Bir imam, kadınların üniversite eğitimi almasını haram

Gerici Bir imam, kadınların üniversite eğitimi almasını haram, Son zamanlarda gerici imamların Kadın düşmanlığı devam ediyor, Sosyal medyanın gündemine bir imam daha oturdu, kadınların okumasının haram olduğunu bildirdi..

İmamların kadın karşıtı yaptığı açıklamalara bir yenisi eklendi. Bir imam, kadınların üniversite eğitimi almasını haram olduğunu ifade ederek, “Fatih Sultan Mehmet’in annesi de üniversite okumadı” bahanesini sundu.

Bir imamın kadınlar ve kadınların eğitim alması ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Kadınların üniversitede okumaması gerektiğini savunan İmam, şunları söyledi:

“Bizim hocamız açığa alındı. Kadınların, hanımların pantolon giymesi haramdır. Hanımın ne işi var üniversitede. Doğru söylüyor ne işi var, otursun evinde. İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Muhammed Han’ın anası hiçbir üniversite bitirmedi. ODTÜ, Bilkent, Harvard, bunların hiçbir tanesini bitirmedi. Ama o ana bir kere Fatih’ini 7 yaşında bir hocaya teslim etti. Orada da terbiye aldı.”

İmam’ın kadınları hedef gösteren açıklamalarına sosyal medyadan yoğun tepki geldi.

Kaynak. Odatv

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın aldırdığı erişim engeli haberine erişim engeli

HIZLI YORUM YAP