Gazeteci Murat Ağırel'e ölümle tehdit eden kişi Terörist El Nusra'ya katılan Ak partili Emrah Çelik! | GÜNDEM
DOLAR

32,5491$% 0.01

EURO

34,9493% 0.26

STERLİN

40,7211£% 0.31

GRAM ALTIN

2.429,40%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,27

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Gazeteci Murat Ağırel’e ölümle tehdit eden kişi Terörist El Nusra’ya katılan Ak partili Emrah Çelik!

Gazeteci Murat Ağırel’e ölümle tehdit eden kişi Terörist El Nusra’ya katılan Ak partili Emrah Çelik!

Gazeteci Murat Ağırel’e ölümle tehdit eden kişi Terörist El Nusra’ya katılan Ak partili Emrah Çelik! Ak partili isim olan Emrah Çelik’in bazı Ak partili isimler ile resmi var, Süleyman Soylunun ilk dönemlerin ‘de olan resmi ‘de paylaşan Emrah Çelik isimli kişi, Türkiyenin ‘de terör listesin ‘de olan Emrah Çelik.

Murat Ağırel mesajları paylaştı..

Bu ‘’klavye yiğidi‘’ ni tanıyın.Bunlar bir ekipmiş İST3 ekibiymiş.Bu arkadaş orada görevliymiş ve bizzat gelip benimle görüşecekmiş. Profesyonelce tehdit ediyor aklı sıra. Trol sanmayın sonraki tweetlere bakın.

İşte o tehdit mesajları..

Suriye’nin Lazkiye kentinde El Nusra ile yan yana savaşan 2. Sahil Tümeni içerisinde yer alan ve elindeki kesik başla poz vermesiyle gündeme gelen AKP’nin Kapaklı İlçe Teşkilatı üyesi Emrah Çelik, Ağırel’e “Seninle bizzat ben ilgileneceğim” yazdığı görüldü.

Ağırel, az sayıda takipçisi olan Çelik’i görevinden istifa ettirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek’in de takip ettiğini belirtti.

Ağırel, tehditleri paylaştığı tweet’inde “Bu ‘klavye yiğidi’ni tanıyın. Bunlar bir ekipmiş İST3 ekibiymiş. Bu arkadaş orada görevliymiş ve bizzat gelip benimle görüşecekmiş. Profesyonelce tehdit ediyor aklı sıra. Trol sanmayın sonraki tweetlere bakın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan 110 bin Suriye’liye vatandaşlık verdik!

HIZLI YORUM YAP