Fight Kulüp 2 de Mustafa Kemal Atatürk vurgusu | GÜNDEM
DOLAR

32,5452$% 0

EURO

35,0020% 0.46

STERLİN

40,8087£% 0.55

GRAM ALTIN

2.434,21%0,47

ÇEYREK ALTIN

4.072,00%0,10

a

Fight Kulüp 2 de Mustafa Kemal Atatürk vurgusu

Fight kulüp 2 sabırsızlıkla bekleniyor du, geceye damga vuran klip sonrası trent listesine giriş yaptı. İzmirli rap şarkıcısı Anıl Piyancı geceye Atatürk vurgusu ise hem duygulandırdı hemde o günleri tekrar hatırlattı.

Müziğin her alanda bir şekilde tarihe ve Rahmetli başbuğ Atatürk’e gelmesi ise en fazla radikal siyal İslamcılar ile fetöcu ve nurcu tarikatları rahatsız etmeye devam ediyor.

Ceza, Killa Hakan ve Massaka başta olmak üzere rap müziğin sevilen isimlerini bir araya getiren Fight Kulüp 2 adlı şarkıda yer alan müzisyenlerden Anıl Piyancı’nın Atatürk vurgusu dinleyenleri hayran bıraktı.

Rap müziğin efsane isimleri Killa Hakan, Ceza ve  Massaka’nın öncülüğünde yapılan ve Kontra, Anıl Piyancı, Khontkar ve Summer Cem’in içinde bulunduğu Fight Kulüp 2 adlı şarkı dün gece yayınlandı. Uzun zamandır büyük bir merakla beklenen şarkı, yayınlanmasının hemen ardından sosyal medyada gündem olurken, şarkıdaki Atatürk ayrıntısı dikkat çekti.

Fight Kulüp 2 adlı şarkıda yer alan isimlerden Anıl Piyancı’nın Atatürk vurgusu dinleyenleri hayran bıraktı. Şarkının klibinde smokin giyen Piyancı, “Eğme topra’m dik tut başını hep erkek ol lan Tek bir an var Atam’ın diz çöktüğü Çalar Harmandalı, zeybek oynar” dedi.

Fight Kulüp 2’de Anıl Piyancı’nın sözlerinin ilgili gölümü şöyle:

“Haydi bre rapçiler

Hepsi sert betonda

 Vur davuluna çal mertçe tokmak

Kuşatırım İstanbul’u Fatih gibi

Genç yaşımda bende toplar

 Eğme topra’m dik tut başını hep erkek ol lan

Tek bir an var Atam’ın diz çöktüğü

 Çalar Harmandalı, zeybek oynar”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Terör örgütü PKK’ya ait bir çok silah mühimmat ele geçirildi

HIZLI YORUM YAP