Fetö ile algı operasyonu yapan CHP'yi suçlayan vatan hainleri, bu milleti bölemeyeceksiniz | GÜNDEM
DOLAR

32,5491$% 0.01

EURO

34,9493% 0.26

STERLİN

40,7211£% 0.31

GRAM ALTIN

2.429,40%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,27

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Fetö ile algı operasyonu yapan CHP’yi suçlayan vatan hainleri, bu milleti bölemeyeceksiniz

Fetö ile algı operasyonu yapan CHP’yi suçlayan vatan hainleri, bu milleti bölemeyeceksiniz

Fetö ile algı operasyonu yapan CHP’yi suçlayan vatan hainleri, bu milleti bölemeyeceksiniz.Yıllar geçmiyor ki Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden CHP’yi suçlamaya kalkan tarikatçı ve radikal islamcılar Osmanlıyı nasıl yıktıysa Türkiye Cumhuriyetine yıkacaklarını sanıyor..

YIKAMAYACAKSINIZ!

Bu millet her şeyi gördü yaptığınız taktikler bu milleti bir birine kırdıran fetönün köpekleri bu seferde bir algı için CHP’yi tekrar hedefe koydu.

Nyemiş CHP din düşmanıymış CHP dine değil dini kullanan müşriklere karşı.

Bakın rahemtlinin hatırlarsanız FETÖ soruşturulsun denildiğin ‘de üzerine yürüyenler o günü unutturmaya çalıştıkları görüntülere..

Evet bu görüntüler çok eski değil dün gibi aklımızda peki ne olmuştu o dönem..

CHP din düşmanı denilmişti, dine karşı denilmişti..

Yine aynı hesaplar ile Ülke içinde olan insanları bir birine düşman eden zihniyet tarikatçı ve cemaatler üzerinden bu seferde aynı olayı yapıyor..

Şehitlerin olduğu o kara gecede ders almamız lazımdı ama görüldüğü kadarıyla ders almamış birileri.. Amaçlar zaten ders almak değil. Amaçları ülkede kaos olsun, suyum kesilmesin.

Peki bu sizce tek görüntü mü?

Asla daha gerisi var fetöcülerin her yerden sakladığı, tarikatçıların her yerden sildirmeye çalıştığı o görüntüler..

Görüldüğü üzere kaç yıl önce aynı şekilde rahmetli Türkan Saylan da aynı şekilde fetö için uyarıda bulunmuş o günde din düşmanı ilan edilmişti. Haklı olduğu ortaya çıksa da geçtiğimiz hafta aynı şekilde bir grup bana göre vatan haini tarikatçı onu ölmesine karşın din düşmanı ilan etmişti..

Durun daha bitmedi biter mi..

Yıl 1998 iyi bakın hatta 1998 yılında deşifre etmişti.. İlk edenlerden birisi peki ne oldu dersiniz. Necip bey silahla öldürüldü evinin önünde..

Peki şimdi sorun şu bu tarikatçıların ve cemaat yapılanmasının ülkeye tek hizmeti oldu mu bakalım kayıtlara bakıldığında Osmanlıyı da bu şekilde yıkılmasına sebep olan bu yapı hiç bitmeyecek ama iyi bilmek gerek ki, devleti sevmek bedel ödetir bu insanlar bedelini ödedi ve ödemeye hep devam ediyor.

Mesele devleti sevmekse insanları sevmektir hangi renkten olursa olsun. Ama tarikatçılar ve cemaat yapılanmaları buna karşıdır. Burada tüm tarikatçılardan bahsetmiyorum. elbette devletini milletini seven oluşumlar olmuştur ama onlar asla siyasete bulaşmaz, kutuplaştırma yapmaz.,

Şimdi sorun şu bu fetönün kampanyasına katılanlar yarın mahkemeye çıktığında biz kandırıldık derse kim inanır? Devlet inanmaz, bedelini ödetir.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Su uyur FETÖ uyumaz ! Fetö’nün ters psikoloji harp tekniği

HIZLI YORUM YAP