Fetö 2012 Yılında Çifte Din Evliliği Verirken İhvan Grubu Ne Yapıyordu? | GÜNDEM
DOLAR

32,3332$% 0.24

EURO

35,0919% -0.13

STERLİN

40,9232£% -0.23

GRAM ALTIN

2.297,43%0,88

ÇEYREK ALTIN

3.957,00%-0,55

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Fetö 2012 Yılında Çifte Din Evliliği Verirken İhvan Grubu Ne Yapıyordu?

Fetö 2012 Yılında Çifte Din Evliliği Verirken İhvan Grubu Ne Yapıyordu?

Terörist başı Fethullah gülen için bugün bir çok kişi biz ihaneti görmedik, gördüğümüz anda çekildik diyor gerçekten öylemi?

Fethullah gülen devlete karşı darbe yaptığı zaman vaz geçtik artık onla irtibatı kestik diyenler size soruyorum, Bu terörist Allah’a ve Hz. Muhammed s.a.v karşıyken neden sustunuz?

Hepsini açıklıyorum kısa ve öz.

İhanet şebekesi içinde koltuk sevdası yüzünden sizler Allah’ın sözüne bakmadan onu reddederek Fethullah gülen denen teröristin sözlerine kandınız, onun yanında saf tuttunuz!

Efendiler beni bilen bilir, isteyen istediği şekilde araştırsın! Dilediği bilgileri toplasın tekrar ediyorum sizin yani geçmişte ders alıp övdüğünüz adamı ben henüz ilk okulda çözdüm şaka değil aklı olan kuranı kerim okuyan herkes bu adamı rahatlıkla çözer sadece bu teröristi değil herkesi bir şekilde çözer. Allah yardım eder.

Günümüze en yakın tarih 2012 aslında bakın o yıllarda bir çok şimdiki Akpartiyi savunan ve o partiye yaklaşanların tek korkusu istemeye, istemeye Akparti hükumetine yanaşıyor ki aman bize birşey olmasın.

Kıymetli kardeşim 2012 yılında fetö bir evlilik yaptırdı, bir Müslüman kadın Hristiyan bir erkekle evlendi tahmin edin nikahı kim kıydı! Yahudi bir adam!

Tüm bunlar olurken Twitter ve sosyal medyalarda ona övgüler dizen ihvan ekibi! Kendisini biz Allah yolundayız diyen bu grup ne Allah yolunda oldular nede devletin yolunda bunların tek derdi bir koltuk bir baston ile din satmaktan başkabirşey değildi. Burada tüm ihvan grubu değil ama bunu görüp de halen peşinden gidenlere diyorum. Kim olursa olsun isterseniz devletin en yüce makamında olun hepiniz benim gözümde Allah’a yüz çevirdiniz! Sattınız ulan hem dininizi hemde devletinizi!

Gelelim diğer bir meseleye! Mustafa Kemal Atatürk!

Kıymetli kardeşlerim terörist gülen ile said nursinin sözlerinin bazıları bir birine benzer öyle ki, said nursi biz kurtuluş mücadelesi verirken fetva veriyor ne o fetva, yunan kardeşlerimize İngiliz kardeşlerimize dokunmayın onlarla savaşmayın diyor!

“İşte bu günde meydana çıkan bu dehşetli cereyanı (komünizm) ancak ve ancak Hıristiyanlık âleminin Müslümanlıkla ittihadı (birleşmesi) yani İncil, Kur’an ile ittihad ederek halledebiliriz” (Emirdağ Lahikası, c.1, sayfa 62) fetvasını vermiştir.

Gülen ise alt tabaka derslerinde Mustafa kemal için alt tabakaya dinsiz olduğunu açık şekilde söylemese de ima eden konuşmaları mevcut,bunların hepsi devlet arşivinde bulunmaktadır, devletin istihbarat birimi bunu daha önce açıkladı. bakmayın siz videolarda bir kaç kere övdüğüne göz boyamaktan başka birşey değildi! İki kişinin de isteği Türkiye cumhuriyetini yıkmak üzerine kurulmuş sistemdi!

18 Haziran 1999 konuşmasında  bunu acıkça belli etmiştir.

Yine bir diğer kanıt ise Ergenekon ve Balyoz sürecinde fetönün anlatıkları olaylar, uyumayın yıllar önce darbe planlandı, yıllar önce, amaç Atatürkçü kişileri yok etmek bundan kasıt eğer onları askeriyede küçük düşürürler de yukarı tabakaya atladıkları an iş dahada kolay olacaktı! Bunu bugün gördük mü evet gördük!

Sevgili kardeşlerim herkes Devlete karşı olduğunu ve darbeden sonra ben değilim dese de alt tabakasında ondan ders aldığı için devlete tehdit olarak karşımıza çıkıyor! Bugün İstanbul sözleşmesi altında bakın Akparti içinde bile kavga var! Fetö tehlikesi bitti sanmayın asıl tehlike ondan ders alıp davasını güden kişilerdir, fetö bugün ölse tehlike geçecek sanmayın birisi biter diğeri başlar, bu işler böyledir. Unutmayın biz kurtuluş savaşı verirken damat Ferit iki fetva aldı Mustafa kemal için, birisi dinsiz asın dedi, diğeri de dinsiz onla olanları da asın dedi, tüm bunlar olurken Gaziantep,ağrı,ığdır,izmir,bursa,istanbul da ve daha bir çok şehrimiz de  hamile kadınların karınları deşiliyor, genç kızlara tecavüz ediliyor, yeni doğum yapmış bacılarımızın meme uçları kesiliyor, çocuklar dahi kurşuna diziliyordu.. Unutmayın. tarihiden ders almayan bu ihvan grubu içinde fetö denen alçağın dersini almış milyonlarda var.

Devlet aklı selimdir, devlet adaletli olduğu sürece bunların boyunlarını kırar tabiki ve kırmak zorundadır.

İstanbul sözleşmesinde düzenleme yapılabilir, ama burada ki sorun şu siz bu sorunu çözmek için adım attınız mı? Efendim bu yasada şu örf ve adetleremize ve dinimize karşı olabilir bunu düzenleyelim dediniz mi? Yok kalksın bir yazar çıkıyor kadınlara küfrediyor! Ahmak herif, Allahı böylemi savunacaksın rezil herif adını dahi zikretmek istemiyorum oda fetö ile boy,boy resimleri olan bir haindir benim için! gitsin mahkemeye versin yeterse gücü! Yemez ki, veremez çünkü öyle bir haindir o!

Burada istanbul sözleşmesinden önce sen topluma ne olduğunu anlat bir, mecliste bunun için konuş illa değiştireceksen veya değiştirme olmayacaksa toplumda birileri efendim ne yapsın öyle yaratılmış deyip sapık gözlerle bakarsanız insanlar endişe duyar onuda al korumaya ona da destek ol o insan değil mi? Onuda korumak senin görevin. Türkiyede %90 bu kişilere sırf farklı gözle bakıyor sen bu algıyı değiştirmediğin sürece istediğin kadar sözleşme değiştir zihinler değişmediği sürece hiçbir kanun bunun önüne geçemez, oda Allah’ın kulu neticede ne yapalım Allah’a savaşmı açalım şikayetçi mi olalım başkaları gibi, hayır yaratılan neyse kabul edip onları topluma kazandırmak senin görevin, doktorların, devletin,din adamlarının, = toplumun görevidir! Umarım burası anlaşılmıştır, yoksa yalakalık olsun diye ona buna sallamak kolay dedim ya bu fetö evlatları herşeye karşı ama çözümleri asla olmaz, onun yerine kadına küfreden, başka bir insan yaratılmış üzerinden onu küçük düşürür, ona hakaret eder, lanetler hatta ceheneme gidecek der. Allah akıl versin bu fetö evladına o kadar hainler ki ne çözümleri var nede başka birşeyleri dedimya işleri sadece kaos ve kavga!

Bugün bir çok gazetecinin yalakalık yaparak birşeyleri savunmasına bakmayın çoğunun ders aldığı alan Fetö denen alçağın evidir. Bize unutturmaya çalışsanız da er ve geç hesabı vereceklerini adım gibi biliyorum, daha dün İstanbul sözleşmesi tartışılırken kadem üzerinden erdoğanın kızına hakaret edenlerin profillerine bakın çoğunun Erdoğanın resmini paylaştığını görürsünüz bu grup öyle bir grupki senden olduğunu zannedersin, tıpki bakara suresinde odluğu gibi ben sana senden düşman çıkarırım diyor ayet! Ey uyanık olan Müslüman senin tek güvencen Kuran olsun. ilah olan Allah olsun. gerisi senide yakar senden olanıda.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KADEM derneğinden İstanbul Sözleşmesi Açıklaması

HIZLI YORUM YAP