Erzurum'da 3 kadını peş peşe öldürdü, kadına şiddet bitmiyor! | GÜNDEM
DOLAR

32,4031$% 0.17

EURO

35,2058% -0.02

STERLİN

41,9364£% 1.06

GRAM ALTIN

2.325,29%0,27

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,19

a

Erzurum’da 3 kadını peş peşe öldürdü, kadına şiddet bitmiyor!

Erzurum’da 3 kadını peş peşe öldürdü, kadına şiddet bitmiyor! Son 10 senede artan kadına karşı şiddetin cezasının az olmasından ve ceza almayan kişilerden dolayı şiddet artmaya devam ediyor, Ak parti ve MHP kadına yönelik şiddeti entelekte zorlanıyor, CHP ve İYİ parti ise hükumete seslendi yasayı uygulayın!
Radikal İslamcı  terör grubu başta olmak üzere Ak trol olarak bilinen hesaplar ise kadına karşı şiddetin olmadığını yasanın normal olduğunu kadın erkeğin altında ve söz sahibi olmasını istemediklerini dile getirmeye devam ediyor.
Erzurum’da Raci Aslan, yakını 3 kadını tabancayla vurup öldürdü. Olaydan sonra kaçan ve başına dayadığı silahla caddede gezen Aslan, polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Zanlı tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Raci Aslan, henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı yakını 3 kadını tabancayla vurdu. Zanlı elindeki silahla kaçtı. Vurulan kadınlardan 2’si olay yerinde 1’i de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bir cadde üzerinde elindeki silahı başına dayamış olarak gezen zanlı Aslan, polis ekiplerinin teslim olması çağrılarına olumsuz yanıt verdi.  İkna olmayan zanlı, elinden ve karın bölgesinden vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı Aslan tedavisi için hastaneye götürüldü.

 

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gaziantep Belediye başkanı Fatma Şahin Sokak’ta boyacılık yapan adama televizyon hediyesi!

HIZLI YORUM YAP