Erenköy Cemaati'nin Türkiye için tehlike oluşturacağını düşünüyorum! | GÜNDEM
DOLAR

32,3767$% 0.16

EURO

35,0054% -0.23

STERLİN

41,0077£% 0.28

GRAM ALTIN

2.324,84%0,25

ÇEYREK ALTIN

3.987,00%-0,36

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Erenköy Cemaati’nin Türkiye için tehlike oluşturacağını düşünüyorum!

Erenköy Cemaati’nin Türkiye için tehlike oluşturacağını düşünüyorum!

Erenköy Cemaati’nin Türkiye için tehlike oluşturacağını düşünüyorum! Son dönemler ‘de bir çok yerde adı duyulan cemaat.. Sizlerde biliyorsunuz yurt edinme noktasında özellikle büyüyen bir cemaat, Siyasi ilişkileri ise oldukça iyi görünüyor.

Kıymetli vatandaşların bu konuda dikkat etmesi gerekiyor, çünkü cemaatlerin bu ülkeye nasıl zarar verdiğini gördük, aynı durumların tekrar yaşanmaması için adımlar atılması gerekiyor, sorumlu olan kurum ve kişilerin ise mutlaka denetlenmesi aynı zamanda yarın acı sonuçlar odluğunda hesap verecek kişilerin ise belli olması gerekiyor.

Geçtiğimiz gün deccal olayı ile boğazı kesilen bir genç evladımızın da bu cemaat içinde olduğunu vs duyduk ve üzüldük..

  • Bu cemaat içerisinde deccallar nasıl anlatılıyor?
  • Bunları denetlememek hangi kurumun görevi?

Soruşturma açılsa ne olacak merak ediyorum ama biliyorum ki hiçbir şey olmayacak..

 

Biliyorum ki devletimizin önemli kurumları elbette bunları inceliyor ama korkuyorum bir kirli el bunları aklamak için elinden geleni yapacak.

Şunu da biliyorum üst tabaka aklanacak, alt tabaka suçlu olacak. Katil ne kadar suçlu ise onu o şekilde yetiştiren de o kadar suçludur.

Cemaat ve tarikatların sürekli olarak izlenmesi ve denetlenmesi gerekiyor ve sorumlu olan kişilerin de sorgulanması suçlu ise ceza alması gerek. Burada devletimizin şerefli savcı hakimlerine destek olması gerekmektedir.

Korkmayın, savcı ve hakimlere hizmet bir Türk vatandaşı olarak şereftir.

Korkmayın sırf cemaatli değilsiniz diye cehenneme girmesiniz. Devletimizin en hassas kurumlarında olan cemaat ve tarikatçıların mutlaka rapor halinde tutulması gerek, yarın bir şey olduğunda herkes hesap vermelidir.

Türkiye Cumhuriyetinin kutuplaştırma kendi ritüellerini anlatarak bu toplumda kişileri ortaya atarak kimse, kimseyi aklayamaz!

Umarım emniyet görevlilerimiz bu ve benzeri cemaat ve tarikatlar için raporları sunar ve konu hakkında içişleri bakanlığı ‘da aylık açıklama yapar. Yoksa olan bizim gariban, saf o genç ve kadın, erkeklere olur.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Radikal islamcı Kaçak yurtta ‘deccal’ diye başı kesilen öğrenci toprağa verildi

HIZLI YORUM YAP