İddia: Erdoğan'ın okul arkadaşıyım diyen Rafael Sadi'nin diploması yok! | GÜNDEM
DOLAR

32,5456$% -0.01

EURO

34,9055% 0.15

STERLİN

40,6907£% 0.22

GRAM ALTIN

2.422,80%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.039,00%-0,61

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İddia: Erdoğan’ın okul arkadaşıyım diyen Rafael Sadi’nin diploması yok!

İddia: Erdoğan’ın okul arkadaşıyım diyen Rafael Sadi’nin diploması yok!

İddia: Erdoğan’ın okul arkadaşıyım diyen Rafael Sadi’nin diploması yok! Halt TV ekranlardan aklatıldığı programda Erdoğan ile sıra arkadaşıyız diyen Gazeteci Rafael Sadi ‘nin diplomasının olmadığı ve aynı şekilde 3 yıllık okulun nasıl 4 yılda bitirdiği soruları akıllara getirdi.

ERDOĞAN MAHKEMYE VERİLMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce diplomasının olmadığı gerekçesiyle mahkemeye ‘de verilmişti..

Emin Çapa sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı

Ya siz herkesi kendiniz gibi ahmak mı sanıyorsunuz? Yani ben kimin sınıf arkadaşı olduğunu bilmeden sordum? Barış kitabında yazdığı bu bilgiyi söylerken yaptığım o el hareketiyle onu niye susturdum peki? Okul arkadaşyım diyen tek kişi ve onun da diploması YOK.

Bitmedi, Rafael Bey, Sn Erdoğan’ın diploması var mı BİLMİYORMUŞ. Diğer okul arkadaşları, diploması olmayan ve Sn Erdoğan’ın diploması olup olmadığını bilmeyen Rafael Bey’e, “aman bizi söyleme, başımız derde girmesin” diyormuş.  Komikliği KAPİŞ? Barış bunu kitabında yazdı.

İsrail’de yaşayan Rafael Sadi, Halk TV’de Şirin Payzın‘ın sunduğu ‘Sözüm Var’ programına konuk oldu. Sadi, İsrail-Türkiye ilişkilerini değerlendirirken Erdoğan’la ilgili “Hamas’a kardeşim diyor arkadaş, benim sınıf arkadaşım…” dedi.

Program yorumcularından Emin Çapa’nın araya girerek “Rafael Bey, kim sınıf arkadaşınız, orayı ben kaçırdım” sorusuna Sadi “Recep Bey… Hani diploması var mı yok mu tartışılan… Üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada” cevabını verdi. 

Payzın’ın “Peki nasıl bildirdiniz, o günkü Erdoğan ile bugünkü Erdoğan arasında ne fark görüyorsunuz” sorusu üzerine ise Rafael Sadi, “O zaman çok sessiz sakin, efendi bir çocuktu. Fazla kimseye bulaşmazdı” dedi.

Sadi, Gazeteci Barış Terkoğlu‘nun “O zaman da ekonomist miydi?” sorusuna ise “Ben değilim çünkü diploma almadım ama o aldığına göre demek ki ekonomisttir. Aynı sınıfta okuyan 5-6 arkadaşımla da temastayım. ‘Aman bizim ismimizi söyleme başımıza iş almayalım’ diyorlar” yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ) – Duvar

baykushaber.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstanbul Valiliği, Hanifi Zengin’in uyguladığı şiddeti ‘orantılı’ bularak soruşturmaya izin vermedi, Sosyal medyadan vali istifaya davet edildi

HIZLI YORUM YAP