Erdoğan'ın mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu'na hakaret etti HAİN dedi! | GÜNDEM
DOLAR

32,5480$% 0.14

EURO

34,9947% -0.13

STERLİN

40,8616£% -0.11

GRAM ALTIN

2.438,32%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Erdoğan’ın mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu’na hakaret etti HAİN dedi!

Erdoğan’ın mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu’na hakaret etti HAİN dedi!

Erdoğan’ın mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu’na hakaret etti HAİN dedi! Tepkilere neden oldu, skandal görüntülerde bakanların gülüşmesi ise kameralara yansıdı, Binlerce kişi Erdoğan ve bakanlara tepki yağdırdı, çocukların siyaseten alet edilmesinin önüne geçilmesi gerektiğini belirtiler.!

UZMANLAR UYARDI!

Çocukları siyasete alet etmeyin çağrısı yaptı! Kemal Kılıçdaroğlu ise haberini yapmayın yazıktır dedi. Skandal görüntü hızla yayılması ve tepkiler sonrası Bakanlar açıklama yapmazken, gülmeleri ise milyonlarca kişinin tepkisine sebep oldu!

Olayla ilgili Erdoğan’a ve iktidara çok sayıda tepki gelmiş, siyasetçiler, sanatçılar, gazeteciler ve birçok farklı kesimden yurttaş “çocukları siyasete alet etmeyin” çağrısında bulunmuştu.

CHP lideri, sosyal medya hesabından olayla ilgili bir paylaşım yaparak, “Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!” dedi.

“NEFRET DİLİNİ O KADAR SIRADANLAŞTIRDILAR Kİ…”

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, olaya tepki gösterdi.

Yeneroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Nefret dilini o kadar sıradanlaştırdılar ki 10 yaşındaki çocuğa dedesi yaşında olan bir insan için ‘bay Kemal’ ve ‘hain’ dedirtmekten haz alıyorlar. Utanıp yerin dibine girmeleri  gerekirken bir de gülüyorlar…” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mustafa Kemal Atatürk Neden Laik sistemi getirdi?

HIZLI YORUM YAP